Ilyenkor az ünnepek közeledtével a szingli emberek nyitottabbak a párkapcsolatokra az érzelmekre, magányosabbak, mint máskor? Mit gondoltok? (beszélgetés)
Fuuu, én meg az édességgel voltam így párszor.
Mindig eljátszottam, hogy nincs itthon semmi ehető, általában hétvégén, vagy zárás után. :S
Azóta betankolok. :)
Az EQ mal semmi gond.
Nem tudom hányszor írtam már le ezt a mondatot itt, de még egyszer megteszem.
Nem fogok belekapaszkodni senkibe azért, mert jönnek az ünnepek? Értem?
Ez a téma folyik már a csapból is! :(
Semmivel sem másabb nap a karácsony egy egyedülálló nő számára (gyűlölöm a szingli szót), mint egy sima vasárnap. Attól, hogy valaki egyedül él, attól még nem biztos, hogy magányos.
Hidd el, hogy sokkal több a feleségek között a magányos, mint az egyedül élők között!
Azt gondolom, rendelkezem néminemű EQ-val, és ilyenkor én is értékelem kicsit az életem. Az, hogy nem vagyok párkapcsolatban, semmit nem von le abból, hogy szép évet éltem meg, és tán még szebb jön. :) A párkapcsolat nem az egyetlen vagy akár legfontosabb célja az életünknek, lehet még millió jobb és tartalmasabb dolog, ami széppé, akár még szebbé teheti a napokat. Az, hogy valaki szép és jó párkapcsolatban él, az is egyfajta ajándék, amire vigyázni kell, meg kell becsülni, de a napok értékéből semmit nem von le, ha ez éppen nem adatik/adatott meg. :) (Nem jelenti azt, hogy soha nem lesz. :))
... szerintem...
Én szingli vagyok és a legtöbb karácsonyt eddig szólóban töltöttem a szüleimmel.
5,5 éve élek tőlük külön, egyedül. Voltak persze közben párkapcsolataim, de együtt élni csak néhány hónapig éltem 2 exemmel.
A munkám miatt karácsony tájt szabin szoktam lenni. Nincs gyerekem és most épp barátom is kevés van. Szóval magányosnak érzem-e magam? Igen!
Nyitottabb vagyok-e párkapcsolatra? Igen - de nem bármi áron. Annak semmi értelmét nem látom, hogy csak azért jöjjek össze valakivel, hogy ne legyek egyedül.
A tévében látható - hallható akciós áruk tömkelege egy dolog . Azért , mert téged épp ez frusztrál , attól még nem hülyeség , azonkívül a média mint gyűjtőfogalom nem kizárólagosan a televíziót jelenti .
Aki rendelkezik néminemű EQ-val , az igenis nyitottabb az ünnepekkori hangulatra , ha pedig épp egyedülálló ,igenis magányosabbnak , szomorúbbnak érezheti magát , mint egy dolgos hétköznap .
Ez hülyeség. :)
Hiába dől a tévéből az akciós tévék tömkelege, ha nem kell. :)
Ilyenkor az ünnepek közeledtével a szingli emberek nyitottabbak a párkapcsolatokra--Aki tudja mit akar/ vagy mit nem, annak tök mindegy milyen ünnep van. Nem fogja befolyásolni. Értem én ezt úgy, ha akarok, találok karácsony nélkül is pasit.
Az érzelmekre--mindenkinek szüksége van/lenne rá. Kár lenne tagadni.
Magányosabbak? Azt hiszem igen. Én is egyedül leszek, de nem fogok összetörni egy karácsony miatt. :))
Szerintem nyilván igen .
Nem könnyű ép lélekkel megúszni azt a dömpinget ami a médiából , meg mindenhonnan árad .
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?