Mit főznétek először egy férfinak? (tudásbázis)
Az hogy én mit főznék, az egy dolog.
Te ha egy pasinak első alkalomra virítani akarsz, akkor azt főzd meg, amit legjobban tudsz elkészíteni.
aszalt szilvával töltött szőzpecsenyét baconbe csomagolva
valamilyen salátával vagy inkább hagymás törtkrumplival
Hasonlót csináltam már, finom.
Szerintem jó lesz :)
Nálunk először a párom főzött nekem. Vadmalacból pörköltet krumplival. És az asztalnál azt is elmesélte, hogy ő nyúzta meg, nyugodtan megehetem. Kicsit bizarr volt és ahhoz képest, hogy nem rajongok a nehéz ételekért isteni finom volt. Arra már nem emlékszem pontosan én mit főztem neki, de vagy rakott krumpli volt húslevessel vagy brassói. Azóta is minden héten húslevest kell főznöm, mert ha csütörtökön nincs belőle, akkor már minden baja van és amúgy is imádja főztöm. :-)
Szerintem nem feltétlenül kell különleges. Mindent lehet szépen tálalni. És vigyázz arra, hogy amit először mutatsz neki utána már azt a színvonalat fogja folyamatosan elvárni. :-)
desszertnek jól hangzik a gyümölcs saláta. Sztem az tuti az lesz.
meg jól sikerült a csirkés kuglófom is. :)
azért majd beszámolót mindenképp kérnék :-)
Velem az a nagy baj, hogy férjemen ugyan az látszik, hogy jól fözök, mert kerekedik, mint a hold, de kétszer egymás után nem tudom ugyanazt a kaját megfözni...föleg, mert nem mennyiségre dolgozok...patikus létemre otthon nem mérleggel, hanem megérzéssel dolgozok...hmm...
igen, azért mindenképp próbáld ki elötte, mert az egy dolog, hogy nekünk bejött...én vmelyik nap épp diós csirkemellet csináltam...az sem semmi...
butternut, jó ötlet...ezt lehet, alkalmazni fogom :-)))
További ajánlott fórumok:
- Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra?
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Jobb lenne férfinak lenni
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?