Mit érzel, ha kórházba kell menned? (Nem műtétre, hanem pl. 1 vérvétel vagy látogatás céljából?) (beszélgetés)
Ahol én jártam, oda jóérzéssel mentem.
Vannak azért még viszonylag jól működő kórházak...
Bármilyen eü. intézménybe megyek, hányingerem van, és utána órákig nem tudok sem enni, sem inni.:(
Voltam több hónapig kórházban, az épületen belül semmit nem tudtam megenni. Ottani kaját egyszer sem kóstoltam meg, amit vettem, vagy hoztak, csakis kint a parkban ettem meg, bármilyen hideg is volt.:((
NA! "hanem azért is, mert a betegek nem vigyáztak rá."
Ezt ki kell emelni!!!
KÖSZÖNÖM!!!
Ugyanis sokan úgy fogják fel, hogy fujj de mocskos a mosdó.. és szidják a személyzetet,leírják a kórházat..
azt viszont elfelejtik,hogy a BETEG mocskolják össze, mert sajnos vannak akik nem néznek maguk alá/maguk után, hogy mit hagynak ott.. vagy a sajét piszkukat sincs gusztusuk összetakarítani..
miből gondolják, vagy várják el, hogy másnak(a takarítóknak)van gusztusa hozzá? Nekik sincs, csak MUSZÁJ megcsinálniuk..
Ja persze nem tettem hozzá,hogy azért vannak borzalmas emlékeim a múltból,ezalatt szeretteim halálát értem.Természetesen akkor borzalmas volt oda menni:((
de ezt leszámítva nem félek sem a kórházaktól,sem attól,ha orvoshoz kell menni.....
Nekem az ágy volt a legkevesebb.
Amikor bementem a kórházba, pont gerincsérv miatt szóltam, hogy az ágyba tegyenek egy deszkát, hogy ne legyen süppedős, így az megoldódott, na de a többi!
Igen, a mosdók...azok szörnyűséges állapotban voltak és nem csak azért, mert több tíz éve nem újították fel, hanem azért is, mert a betegek nem vigyáztak rá.
Eddig kétszer feküdtem kórházban, először klisgyerkként, orrmandulaműtéttel, erre igazából nem emlékszem, másodszor nőgyógyászati műtét miatt.
Ezer aggodalmam és bajom lehetett volna, de kettő maradt meg a mai napig:
1. a WC és zuhanyzó leírhatatlan állapota
2. ez komolytalannak tűnik, de aki több napot bent van, annak plusz kínszenvedés: a vajpuha matrac, és a negyedrészig ülő helyzetbe állított ágy. Az utóbbin tudtam változtatni, bár csúnyán néztek érte, a matrac miatt a gerincsérvem zúgolódott erősen. És igen hosszúak a kórházi éjszakák, ha az ember nem tud aludni:(
Ha csak egy vérvételre megyek, akkor semmi bajom, de ha be kell feküdnöm, akkor nagyon tudom sajnálni magam.
De az a legrosszabb, ha valakim kerül kórházba, mert amíg ki nem jön én nagyon aggódok...
További ajánlott fórumok:
- Első látogatás anyóshoz. Tippek? :)
- Hogyan lehet kérni börtönben a látogatást?
- Nem tudjátok megmondani, hogy a Szent László kórházban - a látogatási tilalom ellenére - engedélyezik-e az apás szülést?
- Valaki meg tudná nekem mondani Miskolc Semmelveis Kórházba merre találom a vérvételt?
- Meddig lesz zárolva a látogatás influenza miatt az Árpád kórházban?
- A Győri kórházba hány órára érdemes menni vérvételre?