Mit éreznél, ha az anyád ezt mondaná neked? (beszélgetés)
... az én anyám kizárt, hogy valaha ilyent mondana nekem! ... és az is kizárt, hogy én mondjak ilyen a gyerekeimre és párjaikra.
Az ilyen NEM ANYA! Az anyák feltétel nélkül szeretnek pontosan úgy, ahogy a gyermekük van/él, és ennek hangot is adnak.
Gyerekkoromban anyám mesélt nekem az anyai szívről egy történetet. Közreadom,mert szép.
A gonosz fiú az erdőben meglökte durván az anyját,majd egy letört ággal ütni-verni kezdte.
A vad támadás közben a gonosz fiú elesett és jajgatott.
Az édesanyja aggódóan szólt : Jaj istenem, Csak nem ütötted meg magad kisfiam?
Nem hulladék vagy, hanem egyéniség!
Vedd meg amit szeretnél!
Csak nagyon fáj... Nincs más rokonom rajta kívül.
És azt is teljesen elhitette velem, hogy egy semmit sem érő hulladék vagyok, akinek szégyenében el kell bújnia.
Egyszer mondtam neki, hogy szeretnék majd venni egy piros kabátot. Azt válaszolta, hogy ne vegyek, mert abban még jobban észrevesznek az emberek.
Nem szabad!
Amilyen a fogadj isten...
Nem éreznék semmi különöset. Tudomásul venném, hogy idióta...
A férjem családja nagyon régimódi.
Girnyó vagyok és tetovált. Soha, de soha nem éreztették velem, hogy kilógok emiatt a sorból.
Szeretettel várnak mindig.
Akkor én meg gyűlöljem azt aki hiába eszik sovány? Elég szomorú élete lehet anyukádnak. Biztosan nagyon besavanyodott így egyedül és nem veszi észre hogy a viselkedésével még azt is eltaszítja aki hajlandó még ránézni.
Sajnálom...
További ajánlott fórumok:
- Legszívesebben ezt mondanám most neked!
- Mennyi idő után mondanátok igent a párotoknak/ kérnétek meg a párotok kezét?
- Kinek mondanád most azt, hogy "Hordozzon tenyerén az Isten!"?
- Te megsértődnél, ha ezt mondanák neked?(Első sorban férfiaknak)
- Mit tennétek, ha egy barátod azt mondaná neked, hogy várj rá, mert neki te vagy az igazi, csak most előszőr ki akarja szórakozni magát?
- Ha egy srác a következőt mondaná Neked: "ha össze akartunk volna jönni, már összejöttünk volna" - mire gondolnál?