Jaaj... az idegenvezető mesélt egy állítólag megesett történetet. Szóltak a bácsinak, hogy az összes gombája rossz! Mire ő: tudom én, nem is enni szedtem, hanem eladni:)
SZékely GOBÉ termékeket amik nagyon finomak,el kezdve szalámik tejtermékek és még sok minden amin
a SZÉKELY GOBÉ rajta van,csak meg kell kostolni minden nagyon izletes,legalább is nekünk az..ezért ajánlom..A szép tájakat filmre venni,s az emberek szeretetét ajánlom..
Micset, ordát, ikrasalátát, a csorbaleves sok-sok változatát -legalább is a receptjét- áfonyapálinkát, ami inkább likőr, mint pálinka,faragott fa evőeszközöket-fakanalak,fűszerkanalak-,juhsajtot, Parajdról gyógynövényes fürdősót...
Amit hozz:korondi kézmüvességi tárgy ,vagy egy jó üveg Erdélyi szilva pálinka...bukarestből...hát passz egy román zászlót erdély nélkül:D biztos kapsz valami román jellegzetességet bukarestbe pl furulyát,ordát a pásztoroktól hehe:)
Lehet, hogy van más is ,de ilyen biztos. A lányom kapott a múltkor, ő nem igazán szereti a csokit és kénytelen voltam én megenni.:))))) Igaz, hogy ez keserűcsoki volt. Nagyon finom.