Mit csinálhatnék a mellméretemmel? (tudásbázis)
www.mayra.hu/divat/oltozkodes/tippek-a-megfelelo-melltarto-kivalasztasahoz/
Ez alapján biztos nem fogsz mellé. :)
És a kosara is.
Nekem most kisebb lett a cicim, mert tornázok és alakulok, így nem 80C, hanem 75C melltartót hordok.
Egyetértek.
Annyit tennék még hozzá: fogadd el a tested úgy ahogy van. Esetleg sportolj, az segít alakot formálni.
A mellemmel lenne gond. Elég vékony lány voltam mindig is, most is az vagyok 20 évesen. Nem vagyok csontsovány, van csípőm, hátam, karcsú derekam és eddig soha nem volt gondom a ruhavásárlással, felsőből S-es kell, nadrágból pedig 27-es vagy 36-os. 3 évig fogamzásgátlót szedtem, ami kissé növelte is a mellméretem, így volt jó a 75A vagy néha a 75B-s melltartó. A tabletta abbahagyása miatt viszont nagyon lement a mellem, ismét laposnak érzem magam. Ma elmentem melltartót vásárolni, mert a régi darabjaim már elállnak és ez a vékony, nyári topokon áttetszik, azonban nem találtam egy jó melltartót sem! Még a 75 A-s is úgy eláll, mintha semmi mellem nem lenne. Nem értem, hisz ismerek olyan lányokat, akiknek még az enyémnél is kisebb a mellük, mégis hordanak melltartót és nem áll el nekik a bőrüktől. Mit tehetnék? Hiába a push up, hiába a szivacs, egyszerűen eltűnt az a kis mellem is, ami volt. Próbálnék hízni, hátha segítene rajta valamit, de egyszerűen nem bírok rendesen enni sem, nem hiába vagyok vékony.
Tudnátok jó tippeket adni? Hol találhatnék pl AA-s melltartót? Vagy hogy hízhatnék, esetleg hogy növelhetném a mellem?
További ajánlott fórumok:
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Az, hogy mekkora az eredeti mellmérete valakinek, befolyásolja, hogy mennyi teje lesz szoptatás alatt?
- Szülés utáni kilók ledobása! Csinálhatnánk akár együtt is!
- Elégedettek vagytok a mellméretetekkel?
- Szerintetek alkoholista a férjem? Ha igen, akkor mit csinálhatnék? Mi a jó megoldás?
- Mellesleg, vagy nem mellesleg, szerinted mi az ideális mellméret?