Mit adnál egy olyan embernek ajándékba, akinek megvan mindene? (beszélgetős fórum)
Nekem az ilyen esetekre az jut eszembe - én ezt csináltam, bár nő volt, de talán ffinak is jó -, hogy összegyűjtöttem róla sok jó fotót, vagy volt nekem eleve róla, és gyönyörű fotókönyveket lehet csinálni, te szerkesztheted meg, ha szereted az ilyesmit csinálni, hogy mi milyen legyen benne, hány kép, hol, mekkora, merre, ez egy elég személyes, egyedi ajándék szerintem, ami még tán annak sincs, akinek mindene van, mert magának nem vesz ilyet az ember általában. :)
Lehet csak úgy róla, lehet valami jelentősebb eseményről az életében, akármi :)
Itt válogathatsz a S.W-os Adidas cuccok között: [link]
A Firefly-t sehol nem találom dvd-n, de netről le lehet tölteni :P
Akkor minden rendben:)
Együtt gondolkodunk,és ez jó!
Na,szuper:)
Számítógép,autó,fantasztikus filmek.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Egy fórum nem csak egy emberről szól, úgyhogy te sem voltál figyelmetlen! :)
Ha másnak is ugyan az a gondja, akkor szerintem természetes, hogy felhozhatja :)
Nehogymár elnézést kérj! Szerintem nincs miért!
Én voltam figyelmetlen!!
Máté csak fekete minta nélküli pólókat hord, a fotónyomatos cigitárcát meg a barátnőjének ajánlottam, mert ő is gondban volt.
De egy military-s oldalon találtam egy nagyon klassz Zippo vihargyújtót :D Pesti barátnőm megveszi, és elpostázza még a héten.
A tömeges agyalás serkenti a gondolkodásomat :D
Na már csak a te férjednek kell kitalálni valamit! Mik iránt érdeklődik?
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot adnál egy olyan embernek, akinek mindene megvan?
- Mit lehet adni ajándékba egy olyan embernek, akinek "mindene" megvan?
- Hol tudnám megszerezni Dr.Spock könyvét, használtan (esetleg ajándékba, akinek már nincs rá szüksége)?
- Szobanövény tippeket szeretnék kérni - van valakinek ötlete, milyet érdemes ajándékba venni?
- Ha építek zselé vagy porcelán körmöt olyan embernek, akinek alapból szélesebb a körme, hogyan csináljam, hogy szép legyen?
- Ha valakinek ajándékba vásároltam valamit ami nem tetszik, visszavihetem 3 munkanapon belül?