Mit ad nekünk az ősz? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit ad nekünk az ősz?
Sajnos eddig csak a lombkosarat ürítették ki.Sokan rádobáltak a bezsákolt leveleket-de azokat lehányták róla,és a kapum elé tették a szállítók.
Remélem,majd azokat is elviszik egyszer:D
Értem és sajnálom.
Hó még nincs szerencsére...
Én megmondom őszintén, még nem szedtem össze a leveleket, de már egy kupacba vannak :)
Felöltöztem,de nagyon leizzadtam.Nem mertem nekivetkezni:o
Túl szaporán,lelkesen szedtem a leveleket:DDD
Sajnos a hólapátolás is rám vár,mert a férjem gerinc műtött-így nem végezhet fizikai munkát.
Öltözz fel jó melegen és szedd vidáman a leveleket, lombokat. Én is így szoktam... Aztán befutok egy meleg teát inni vagy egy forró kávét és utána tovább dolgozom a kertben. Ha minden kész boldogan bújok be a takaró alá egy délutáni szunyálásra.
Amúgy a hólapátolástól én is irtózom egy kicsit... :) de azt meg is hagyom a férjemnek.
Hideget-dermesztő hideget ad,meg egy csomó munkát.
Miden nap a lombokat,ágakat szedem az utcán,a kertben.
Ennél csak a hólapátolás a rosszabb.:oo
Most mennék valahova délre:))
Kedves Hópárduc!
Olyan szépen írtál, nagyon köszönöm.(Én nyárpárti vagyok, a tavasz is jöhet persze. (Elmentem a soraid, hogy újra elolvashassam, amikor elszomorít majd a sötétség, az eső, a köd, a nyirkosság.
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat!:)
Sokat gondolkodtam rajta hogy megjelenjen-e.
Szívemből-lelkemből beszéltél, köszönöm, hogy
megírtad az Én gondolataimat (is☺)!
Sokkal több vidámságot, csodás őszt és szépséges telet kívánok Neked és Mindnyájunknak!!
:)))
Ugrás a teljes írásra: Mit ad nekünk az ősz?
További ajánlott fórumok:
- Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog!
- Kedves Mindenki! Küldenétek nekünk angyalka jelet? 😞
- Évek óta nagyon tetszik ez a név nekünk, de elég ritka... Merjük adni a babának?
- Létezik nekünk nőknek férfi (szigorúan csak barát) lelki társa?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Neki miért van meg az, ami nekünk nem jutott?