Létezik nekünk nőknek férfi (szigorúan csak barát) lelki társa? (beszélgetős fórum)
Az emberek nagy része opportunista. A lehetőséget és az alkalmat keresi valami többre, az ellenkező neműekkel való kapcsolatteremtésben/fenntartásban. Általában legsunyibb és a legfelületesebb emberekről szokás azt hinni, hogy a lelki társunk, nem pedig simán csak egy "türelmes horgász".
Persze idővel kikophat a kezdeti vonzalom, ami miatt az egyik vagy a másik fél belement ebbe a fajta kapcsolatba valami más reményében. Ha megfelelő időben történik, megfelelő korban, akkor már a megszokás miatt is valamiféle közeli rokon viszonnyá alakul át ez az egész.
A hormonális dömping fiatalos időszakában badarság lelki társat képzelni egy ellenkező neművel tartott barátságba.
Létezik-e olyan kúp ami szigorúan csak kör?
Persze, ha a megfelelő irányból nézzük.
Szia!
olvastam a kérdésedet, szerintem igen, de ennek kiváltója valójában mindig elrejtett érzelmek (vágy, vonzalom esetleg szerelem) az alapja! (A delikvensek talán nem is akarnak erről tudomást venni, vagy egyszerűen elfojtják, és így marad a barátság. Amelyeket a külső-belső akadályozó tényezők alakítanak ki!) Ez hagy legyen már az ő titkuk! Amit nem mondott el az valószínűleg nem tartozik rád, az az ő saját világuk volt. Én a helyedben nem feszegetném ezt a témát, ha igazán szereted a kedvesedet. Legyen neked annyi elég, hogy veled van jelenleg is! Tartsd tiszteletben, hogy " Két szabad ember életét gondolatok, élmények, örömök és kínlódások megosztása ötvözi össze. De a megosztás is mérték szerint történjen. Minden embernek joga van ahhoz, hogy lelkében egy kis kamrát megtartson önmagának. Ez csak az övé. Ennek az ajtaját nem kell kinyitni." - néha jobb a tudatlanság, mert esetleg fájdalmasan érinthet a valóság tudata.
Üdv: :)
Igen, nekem vannak ilyen kb 2x annyi idős barátnőim, és nagyon sokmindent megbeszélek velük, a szextől kezdve bármit.
Tipikusan azokat a témákat, amiket az ember az anyjával nem beszélne meg, a lánytestvérei meg még nem tudják. :D
További ajánlott fórumok:
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?