Missed ab után babát szeretnék.... (beszélgetés)
Köszi a tippeket!Ln is beszerzek mindent ami segít.A cickafark,női bajokra jó,pl felfázásra vagy vérzéscsillapításra.Nekem használt.Miután műtét után megjött nagyon erősen véreztem,ittam és használt :)
Időközben megjött a mensim.Úgyhogy kezdhetek előröl mindent újra...
Nem még teákkal nem próbálkoztam.De majd lehet azokat is bevetem.Milyen teákat ajánlasz/ajánlotok?
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Sziasztok!
Mindenkinek kívánok kellemes húsvétot! Locsolót nem kívánok, mert azokat én sem szeretem:). Nekem a nyuszi menstruációt hozott.:) A műtéthez számolva holnap kellett volna jönnie...
sziasztok!
Köszönöm,nagyon aranyosak vagytok!
A jövőhéten tesztelek,még várok egy kicsit,hátha mégis csak megjön.Ma reggel is a melóhelyemen éreztem hogy fáj a hasam.Mondom magamba biztos megjött,mert éreztem folyást is.De aztán mégsem.:)
Ma is 36,8 a hőm.Az nem baj ha nem reggel mérem?Viszont azért nem vagyok biztos mert az előző terhességemnél ilyenkor már úgy fájtak a melleim majd le szakadtak,most meg semmi.Csak a mellbimbóm fájt,az is elmúlt.Nem merem bele élni magam. :(
Norcy, az jó:)
Ha magas az alaphőmérsékleted akkor terhesség is lehet. Én is igy voltam, ekkor már sejtettem, hogy baba lesz. Szorítok érted!!!
Lencsy!
Igazából nem nagyon foglalkoztunk a dologgal,inkább örültünk hogy nekünk nem kell mindenféle módszert bevetni a védekezésre.Nem gondoltunk még arra hogy babánk legyen.Csak miután becsúszott...Most próbálkozunk,bevetek mindent amit csak tudok,és ha nagyon nem akar sikerülni,akkor irány az orvos.
Csajok missed ab után nekem több mint két hónapot kellett várnom a mensire.Én is elmentem már a dokimhoz,de szerencsére minden rendben volt,mondta hogy a műtétet tökéletesen elvégezték,legyek türelemmel meg fog jönni hamarosan.Igaza lett.
Ma kellene beköszöntenie,de eddig még semmi szerencsére :)
huha, hát nekem 28-30 naposak. Mindegy most már ugysem tudok elmenni dokihoz a héten, mert nincs szabadnapom. A magánrendelésen meg képzeld nincs ultrahangos készülék, akkor oda meg minek menjek, ha nem tudnak ugy megnézni. Igy marad a kórház, jobb is legalább nem kell 10 ezret fizetni.
Kb két hete ugy érzem, hogy mindjárt megjön, de még semmi.
:-D Kisfiam lesz. Jól vagyok, leszámítva az ilyenkor "szokásos" dolgokat, pl gyomorégés, néha nehéz légzés, cipőkötési problémák :-)))
A frontok engem annyira nem viselnek meg, de az elmúlt szeles napok igencsak felpörgették a kis kukist. Egész nap dörömbölt...
Sziasztok lányok.
én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Nekem is mint Reteknek elég friss kellemetlen tapasztalatom van a missed ab-vel kapcsolatban. De már túljutottam a nehézségeken, most már csak előre nézek. Alig várom, hogy újra próbálkozhassak, de sajnos még igy 6 hét után sem vérzek. Bár már fogy a türelmem, hamarosan elmegyek dokihoz, hogy megnézessem magam, mi a csudáért nem menstruálok. Annyira feszült vagyok ettől! Szóval hajrá mindenkinek aki babát szeretne! :)
29 hetes kismama vagyok az első gyermekemmel :-)
20-án lesz pont egy éve hogy elvesztettem az első babámat, akire fél évet kellett várni. De még csak 7 hetes volt így én valószínűleg könnyebben éltem meg a veszteséget.
Visszaolvastam a hozzászólásokat:)
Norcy, szorítok, hogy holnap jól induljon a napod:)
Nikk, neked van már gyermeked vagy várandós vagy?
Üdv köztünk!
Sajnálom hogy neked is át kellett mindezt élned.Rettenetes egy érzés.Nekem a 10hét végén derült ki hogy meghalt a babóca,9hetes méretei voltak.
Én sem vettem észre hogy gond lenne,a tüneteim nekem is megmaradtak mindennek ellenére.
Ugyanígy gondolom én is hogy egy újabb babus enyhítheti a fájdalmat.Az a baj hogy ez sosem fog elmúlni,mindig ott lesz a szívedben.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Hogyan tovább missed ab után
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Üres petezsák, missed ab, babatervezés
- Akiknek az első missed ab után sikerült a következő babát kihordani, hogyan készültetek a második terhességre? tanácsok?