Mire való a Partusisten tabletta? (tudásbázis)
Terhesség "erősítő"
Már 33 évvel ezelött én infúzióban kaptam.
Igen ezt én is olvastam, meg hogy méhnyak erősítésre szolgál.
Szerintem bajod nem lesz ha nem szeded be amíg nem beszélsz az orvossal :)sőt. Azért mindenképpen kérdezz rá, hogy mégis miért írta fel....
Szia,
mindenképpen megkérdezem, mielőtt beszedném. Sajnos a dokimat pillanatnyilag nem tudom elérni, talán holnap-holnapután. Védőnő itt nálunk nincs, csak a szülés után :(
Igazából azért vagyok ideges, mert mindenféle vizsgálat nélkül írta fel. Bementem, megkérdezte van-e panaszom, mondtam, hogy nincs, írt három papírt, az egyik alapján adta ki a nővérke ezt a receptet. Azt hittem valami vitamin, de a neten olvastam valami olyat, hogy növeli a koraszülés kockázatát... Hát, mindenesetre megkérdezem :)
Szia!
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, de szerintem hívd fel az orvosod, vagy a védőnődet és kérdezd meg tőle/ük, már csak a magad megnyugtatása végett. Ha pedig nagyon ijesztő a dolog számodra, akkor kérdezd meg, hogy mindenképpen indokolt-e ezt beszedni, mert te nem szeretnéd (bár gondolom az, ha a dokid felírta), esetleg nem lehet-e valami mással kiváltani.