Állandóan legyen hideg vizük. Amúgy megtalálják ők a jó kis búvóhelyüket ilyen kánikulában. Én a cicámat egész nap nem látom szinte. Egyszer meglestem, és a kertben a málnás bozótban ejtőzött, jópár fokkal hűvösebb volt, mint máshol.
LEGYEN ÁRNYÉKBAN AZ ÁLLAT HA KINT VAN,DE BENN IS JÓ SZELLŐS LEVEGŐS HELYEN LEGYEN SOK VIZET KELL ELÉ TENNI MERT SOKAT ISZNAK A PÁROLOGTATÁS MIATT.NÉKEM A MACSEKOK A HŐSÉGBEN A VENTILÁTOR KÖZELÉBEN HASALNAK NA MEG A FÜRDŐKÁD HIDEG ALJÁN.
sziasztok; nevem Baby Kitty, Kanadaban elek es szivesen leveleznek velem egykoruakkal, imadom a cicakat, nekem is van harom, sokszor a falra maszom toluk, de, szerintem mindent megernek, es en imadom oket...gondolom, ok is engem... remelem...:)))
Ha valaki szeretne levelezni velem, az E-mail-em publikus, mindenki levelet szivesen varom.
Sziasztok, koszi, hogy meghallgattatok, puszi mindenkinek es a cicajuknak, Eva. :)))))))))))
én napközben mindig leengedem a redönyt teljesen,így elég jó a klíma a lakásban. este pedig felhúzom,így Pitzburgöm kint tud aludni. amit nagyon-nagyon élvez a lelkem :)))ja,és a csapot mindig hagyom kicsit csöpögni,onnan szeret mostanság inni. persze van a tálkájában is víz :)