Mire akadhatott ki a barátnőm? (beszélgetés)
Szia! Egyetértek a többiekkel, felejtsd el ezt a "barátnőt"! :S És nehogy kifizess neki egy fillért is, ne keresd, ne nyomozd ki hol lakik, stb.
Többet ne tégy hasonló "szivességet" senkinek sem...
Bolond vagy? Neked van lelkiismeret-furdalásod?
Vett magának egy gondozó-társalkodónőt a nyaralás idejére a személyedben. Eszedbe ne jusson visszafizetni.
hát igen
bár én mindig rossz barátokat fogok ki
Először is, nem hinném, hogy ez igazi barátság lenne.
Másodszor tényleg, milyen már lefoglalni úgy egy ilyen utat, hogy nincs kivel menni.
Harmadszor, ha valaki kikönyörögné, hogy menjek el vele, mert ő már kifizette és a pénzt sem fogadná el, ráborítanám az asztalt, ha azt mondogatná nekem folyton, hogy legyek neki hálás... Főleg, ha az egész nyaralás amúgy is sz@r... Nem csak fizikailag, de fejben sem stimmel valami nála. Ha meg szó nélkül eltűnik, nem kell strapálni vagy hibáztatni magad. Ha valami baja volt, mért nem mondta meg?
Szerintem is! Ez olyan "ráerőltetésnek" tűnik. Miért nem előtte kérdezte meg, hogy szeretne-e valaki elmenni vele nyaralni!
Én nem rágódnék ezen!
ha fel sem veszi, és nem is válaszol, akkor szerintem is tedd túl magad! úgysem érezted jól magad, és lehet, hogy saját költségeden eszedbe nem jutott volna pont kísérőként menni, hanem választottál volna egy vidámabb társaságot!
Ne foglalkozz ezzel! Te mindent megtettél!
gyanítom, valami nagy zűr a te fejedben lehet, ha ingyenes nyaralásra hív a barátnőd, te hezitálsz, nincs kedved andalogni andalúzián, utána meg rinyálsz, miért nem beszél veled. lehet, hogy csak álmodtad, és minden rendben :)
szerintem mindenki nagyon sajnál, hogy akaratod ellenére ekkora kínokat kellett kiállnod :)
így van, ahogy írod
de sántít az is, hogy valaki csak úgy kipenget 700 ezret, gondolom a sérült lány rokkantnyugdíjas
én ilyen nyaralásokra nem adnék ki egy fillért sem
többet ér, ha beülök valahová barátokkal szórakozni, vagy elmegyünk túrázni
nem nagy durranás, andalúziában voltunk, víz mindenütt hideg volt, még a szállodaimedencékben
is
csak átverés volt az egész
Inkább add nekem!
Milyen utazás volt ez vazze"!???
Hagyd a fenébe. Többet nem hív, oszt annyi.
Barátot meg nem vesztettél, ő nem volt az. Csak meg akart vásárolni.
Sztemvhogy vedd fel vele a kapcsolatot. A mai vilagban utolerhetetlen ember nincs.
Mutasd fele a joszandekodat, stb, beszeljetek meg es aszerint cselekedj. Ha itt tlalgatsz es tippelgetunk azzal nem leszel elorebb...
Mi lehetett az ok, amiert nem irt vissza, stb...
Ismetlem, mindenkit utol ehet erni :) ugyesen.
Drukkolok,
No,erre mondják:Nincs problémád?Csinálj magadnak!
De,most komolyan.... egy éves ügy és most vagy még mindig rágódsz rajta?Ha kellett volna neki a pénz Ő hajkurászott volna téged! Felejtős!!!!
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Kevés barátnöm van neked is gyere ide
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Sosem volt barátnőm! Leszel a barátnőm?
- A barátnőm 18 hetes terhes és hármasikrei lesznek, de lehet, hogy egy vagy két magzat elhalt! Mire számíthat?