Mióta gyermekeim megszülettek /legkisebb kétéves/, nem kívánom a sexet.Szeretem a férjemet de valahogy mégsem kívánom.Mit tanácsoltok? (tudásbázis)
Legyetek többet kettesben! Gyerek nélkül...Most elsősorban anya vagy, és csak másodsorban érzed szükségét annak, hogy nő legyél.
Ez tökéletesen megfelel a gyermekeidnek, de nem a párodnak. Ha nem teszel azért, hogy visszaálljatok a régi kerékvágásba, könnyen elhidegülhettek egymástól.
Fedezzétek fel újra egymást! Játszatok el különböző élethelyzeteket: nővérke-doki, rendőr-delikvens...usw. Ehhez remek kis öltözeteket lehet kapni, vagy készíteni otthon. A lényeg, csak egymásra figyeljetek! Teremtsetek meghitt, nyugodt környezetet, ne zavarjon senki és semmi meg benneteket.
Ha tehetitek, remek egy közös túra, szeretkezés az erdőszélén, vagy réten titokban:) Akárcsak amikor lopva összebújtatok régen...biztos a siker!
VAgy köhögés, tüsszentés, stb...
Én is átestem a műtéten, de akkor már nagyon nemt udtam visszatartani a vizeletem, és nem én voltam ott egydül ilyen műtétes...
Sokan voltak inkontinenciával az osztályon...
ÉS tényleg, utánna helyreállnak a dolgok belül...
Bár fájdalmas a műtét, nem is kicsit, de ki lehet bírni ahhoz, hogy mgszűnjön a probléma...
És 8 hét a gyógyulási idő...
Nekem itthonra előírták,hogy még legalább a műtét után egy hónapig éjjel 3 óránként ébresztő, és ki kell üríteni a hólyagot, és em szabad túl sokat inni, ha elmegyek itthonról...
És azóta teljesen oké minden...
nálunk meg forditva van éppen. én igényelném azért hetente legalább 3szor, a párom meg annyira nem igényli az se érdekli ha egy hónapig semmi nincs. mert ugy e mindig fáradt, holott én kevesebbet pihenek mint ő..
az tuti hogy nincsen senkije... egyszerüen nem igényli.. na és ezen hogy lehet változtatni.. 24éves vagyok.. és nem akarok igy élni... hiába beszélek neki, hogy nekem ez nem jó képtelen a változtatásra... 2éves a gyermekünk...
DE az a műtét is, amit írtam...
Sajnos nagyon sok ember nem meri bevállalni, hogy esetleg úgy itágult szülés után, hogy még vizeletvisszaítartás is fennálhat..
Ez a nőgyógy.plasztikázás műtét meg nem más, mint magyarul: inkontinencia-műtét, ezért támogatja a TB, én is átestem rajta, ezért írom le, és szerintem nem kell szégyellni...
ÉS tényleg, a műtét után sokkal szűkebb lesz a kitágult hüvely is...
Nekem nyugodtam el lehet hinni, mert ez így igaz...
Mennyire bízol meg a védekezési módotokban? Van esetleg féleéem benned egy újabb gyermek érkezésére gondolva?
Milyen volt a szülésed? Jó élmény, vagy traumatikus?
Nagyon sok dolog befolyásolhatja a nemi vágyadat.
De jók ezek a beszólások...
Ehhez a 3-hoz, ami itt van, még hozzáírok egyet:
Egy távolsági buszon olvastam, ki volt írva a buszvezető mögé, hogy:
"Okos ember nem szemetel, a Többinek meg TILOS!!"
Ez is nagyon tetszik...
Annyit leírok ide is, hogy van olyan,hogy szülésnél jobban kitágul a hüvely...
Lesüllyedhet a hólyag is...
VAn olyan, hogy nőgyógyászati plasztikázás, amit 100%-ban támogat a TB, mert ez nem olyan plasztikai műtét, mint a többi, és a hüvelyen át történik a műtét...
Felemelik a hólyagot, és az összevarrásnál a hüvely is kissé visszaszűkül az eredetire...
Igaz, hogy egy darabig fájdalmas, de megéri a fájdalom, mert a műtéttel nemcsak a hólyag kerül vissza a helyére, hogy felemelik, hanem a hüvely is beszűkítésre kerül, mivel azt vágják fel, és onnan férnek hozzá a hólyaghoz...
De utánna megszűnnek az ilyen problémák...
Próbálj ki valami újat a szexuális életetekbe,hátha beválik!Bármit amit ketten be tudtok vállalni,és egyikőtöknek sem kínos!
Nálunk viszont mióta megszültem sokkal jobbak az együttlétek!
További ajánlott fórumok:
- Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései
- Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket?
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?
- Meditáció az iskolákban? Mire nevelik a gyermekeinket?
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Nem a gyermekeidért élsz