Miómás méhem van (beszélgetés)
Jobbulást!
Átérzem a problémád.
Tudom nem vigasz, de sokan vannak hasonló helyzetben 40 után.
Vérzéscsillapításra nem adtak exacylt? A gondot nem oldja meg, de legalább nem fog ömleni a vér. Tünetileg segít.
Mekkora a mióma?
Engem mioma nélkül e.ü. "kikapartak". Egy éve diagnosztizálták a miómát. A hormon szintem elvileg rendben, de félek visszamenni, mert esetleg szétkapnak.
A néha előjövő fájdalom már fix. Ha meg kiszedik, vágás....
5 percenként pisilek miatta.
a testünkből nem léphetünk ki.
Ide látogass, lehet még dokit is tudnak ajánlani neked.
Tudásbázis - Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
Nőnemű nőgyógyász esetleg?
A fene egye meg az összes ilyen részvétlen barmot.
Attól függ, hol és hogyan helyezkedik el a miómád. Többféle is van. Az is lehet, hogy nem is kell eltávolítani méhet. Ez egy igen drasztikus beavatkozás. A miómás panaszok a változás korában megszűnnek és a mióma is visszazsugorodik. Lehet, hogy ezért vár a doki.
O pl. eltavolitasparti; (mondvan, ami nincs, az mar nem romlik el)
Én is azt szeretném ha már kivenné de valamiért csak húzza halassza.Próbálkozzunk most sz esmya gyógyszerrel. De,hogy én nem tudok még a lakásból se kimozdulni a vérzés és fájdalom miatt,az nrm lényeges?!
Bnedora, neked is ennyi szenvedéed volt mielőtt a méheltávolításra került sor?
De szóba került, én már szeretném is de a de a dokim szerint még legyek türelmes. (42 éves vagyok)
Jelenleg fekszem, várom hogy elmúljon az erős vérzés,hogy elkezdhessem az esmya gyógyszer szedését. Viszont a fájdalmas görcs nem múlik és már kezdek nagyon ideges lenni!
Áprilisban voltam eü kaparáson, pár hónapig jól voltam de mostanra megint csak az erős vérzés és a fájdalom. Jelenleg 5 napja nem tudok szinte semmit csinálni annyira fáj a hasam,derekam,hátam..
Proverát szedtem, most a dokim az esmya gyógyszert javasolja. De mi lesz a fájdalnammal? Megőrülök a sok fekvéstől, dolgozni sem tudok. Nem hiszem hogy ezzel együtt kell élni?!
További ajánlott fórumok:
- Mióma miatt a méhemet el kell távolitani tudtok valamit a műtétről?
- Kegyetlen az élet - kétszarvú méhem van
- Furcsát érzek a méhemben
- Tudna valaki segíteni, hogy mit jelent az hogy kicsi a méhem, hormonzavaros, és vérzékeny vagyok?
- Kiveszik a méhemet és mindkét petefészkemet. Félek.
- Kiveszik a méhem segítség!