Minél hamarabb szeretnék felgyógyulni egy térdsérülésből. Sokan a pozitív gondolkodással meggyógyulnak. Ez hogy működne szerintetek? (beszélgetős fórum)
ajaj...pont ez volt nekem is....cirka 25 éve. azóta se tökéletes vigyázni kell vele.
gondolkodj képekben. agykontroll? ha az nem is,akkor teljes nyugi, és gondold el, hogy vannak pl. piros részek a térdedben ez a rossz, majd szépen kifehérednek-ez a jó :) működni fog :)
A pozitív gondolkodás az élet minden területére pozitívan hat, így a gyógyulási folyamatokra is. Tudjad, hogy minden kis negatív gondolat, érzés, kétely hátráltat mindent, amit szeretnél. Viszont:
nekem - igaz nem sérült volt a térdem, csak erősen fájt - nagyon jó tapasztalataim vannak az energiaspirállal. Kb. 20 ezer forint, biztos, hogy segítséget ad a gyors gyógyuláshoz. Legalább 150 tapasztalatleírás található a neten, érdemes átböngészni őket, a legtöbben éppen a térdfájdalmaiktól szabadultak meg általa.
A placebo hatás működik.
Van aki nem bír lábra állni, majd azt mondják, hogy megműtik, és minden OK lesz. csinálnak egy vágást a lábán, de nem egyébként hozzá sem nyúlnak.
És lám lábra áll, és fut :D amit évekig nem tudott :D
Pár év múlva megmondják, hogy nem is csináltak semmit.....bizony visszaesik.
Szóval, az agy csodákra képes. Abból baj nem lehet ha pozitívan gondolkodsz. Nem tudom mi volt a sérülés, de valamit még tudok ajánlani, a feketenadálytőt :D csodákra képes. Kenőcs formájában is kapható.
Jaja, a pozitív gondolkodás nem segít egy törésen, porcleváláson, stb....
Gyógytornát javasolnék!
Nem rég el volt törve a könyököm alatt a csontom. Még gipszet sem kaptam, mert a doki azt gondolta, hogy így gyorsabban gyógyul. Kontrollra már a kerületi dokihoz kellett mennem, majd gyógytornára is. Mindkettő le volt döbbenve, hogy nem kaptam még rögzítő kötést sem. És a balesetis dokinak lett igaza. A 3. héten már csak kisebb mozdulatokat nem tudtam elvégezni a kezemmel és persze már az első naptól kezdve használtam amire tudtam. 5 hét után már ismét jártam aerobicozi és szinte mindent meg tudtam csinálni. Jól döntött a doki, mert ha begipszeli, akkor annyi hónap gyógytorna kellett volna, mint ahány napig gipszelve lett volna.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Néha azon kapom magam, hogy mások halálán gondolkodom. Ez miért van?