Mindenkiben megbújik egy kis "Mr.Monk". Nálad miben nyilvánul ez meg? (beszélgetés)
Én újabban a fogkefémet öblítem egészen tisztára. :D
Még forró vízbe is áztatom, ha a fogkrém nehezebben oldódik le róla. :D
Őőőő... Én nagyon hülye vagyok...
Pl. mosogatás közben folyton nézem az órát, hogy hány percig tartott elmosogatni valamit.... - dehát úgy sokkal érdekesebb és jobban halad, higgyétek el! :)
Aztán, mikor megyek valahová, számolom a lépéseimet... - viszont olyankor kevésbé fáradok el...
Pakolászási mániám nincs, de néha rám jön a pároztathatnék, pl. a zoknitekergetést szeretem... :)
Tömegközlekedési járművön csak olyan helyre ülök ahova nem tudnak mellém ülni.
Levelet soha nem keltezek 13-i dátummal, vagy 12-vel vagy 14-el.
ja és nem szeretem kóstolgatni az ételt főzés közben !Hányok tőle ha valaki belenyal a kajába soxor egymásután és visszateszi a kanalat!!
Sőt mivel cukrász vagyok ki ne állhatom a nyalakodást!!!!!
Én egyszerűen csak nyomozok:DDD
Semmi másban nem:)
van egy mondás a férfiaknál: asszonyt és kocsit nem adok kölcsön :))))))
én pedig a könyvekkel vagyok így, nem szeretem ha elkérik, mert amennyiben nem adja vissza az illető, nekem nagyon fáj, mert minden egyes könyvemhez fűződik valami szép dolog. :)
Én sem szeretek kölcsönadni. És most nem olyasmire gondolok, amit az épeszű ember tényleg nem ad kölcsön,ilyen például néhány személyes dolog, pl.egy fésű...
hanem én még egy DVD lemezen is sokszor elgondolkodom, h kölcsönadjam-e. Pedig nem vagyok irigy. Csak.... na nem tudom. :)
valahogy úgy :)
ha akarok ajándékozok, ha kérnek, az életemet veszik el tőlem
További ajánlott fórumok:
- Miben nyilvánul meg az, hogy valaki intelligens?
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Ha a kisgyereknek tejfehérje allergiája van, ami hányásban nyilvánul meg, az vajon kinőhető? Szívesen beszélnék olyanokkal, akiknél elmúlt.
- Szerintetek miben nyilvánul meg az, hogy a párunk szeret bennünket?
- Hogyan, miben nyilvánul meg az viselkedésre, ha valaki kelleti magát?
- Hogyan tudnék nem megbízni mindenkiben?:S