Mindenki ámul, hogy milyen vékony vagyok, csodálják a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
"Fontosabb a mennyiség, és a mozgás."
Felénk ezt mértékletességnek hívják...ahogy írtam és ahogy Te is...
Mit szeretnél még kideríteni rólam?
Én alapvetően hízásra hajlamos vagyok. Amióta nagyrészt ketogén - paleo módon eszem, 12.00 - 20.00-ig tartó időablakban, szinte nulla szénhidrátot, hetente háromszor minimum edzem, napi 10.000 lépést megyek, azóta izmos és vékony vagyok, nem hízom.
Én azoknak az orvosoknak hiszek, akik szerint totál csőd a kalóriamegvonás hosszú távon.
Én sem tartok mértékletességet, sosem figyeltem mit, mikor, mennyit eszek, azt, akkor és annyit amennyi jól esik, mégsem hízok. Genetika.
Lassan 3 éve mozogni is alig tudok (napi átlag 1500-2000 lépés jön össze), tényleg csak amit muszáj, némi nyújtással. Én is gondoltam na majd most elhízok ha eddig nem, de a kaja ugyanannyi maradt, izom lement, így súlyban kevesebb vagyok, csak a "minőségem" romlott.
Nézd meg a profilom, nézd meg a nyílt naplóm, nincs titok.
47 éves vagyok, 52-53kg. 13 éve fogytam le egy stresszes munkahely miatt az 58-60kg-ról, aztán így maradtam.
Gyerekeim mindent is esznek, általam készített péksütiken, ételeken élnek és szintén vékonyak. Jó a genetikánk😉
még vmi,bocsi ,kifelejtettem...
egy idő után megy tönkre a bőröd,csomókban fog hullani a hajad,ami nem biztos ,hogy visszanő és nem fogod tudni elkerülni azt sem,amit már írtak,a jojó effektust....a kiéheztetett szervezet mindent elraktároz,"vészüzemmódba"kapcsol....ha mást nem,csak annyit tegyél magadért,hogy mozogj többet,azzal szuperül lehet fogyni,hidd el,és már nem éhezel,csak kevesebbet eszel és így is tartod a formád;)
írja ,hogy genetika és mértékletesség,tehát valószinűleg nem hízna el,csak max pár kilót szedne fel.
Nekem ennyi nem lenne elég,nem számolgatom mereven a kalóriákat,de biz nem ehetek akkor és annyit amikor és amennyit akarok,a karcsúságért-hacsak annyira nem szerencsés vki,hogy annyit eszik,amennyi jólesik és mégse hízik-igenis tenni kell,nekem is.ÉN se tudnék túlsúlyig elhízni,de tíz kilót simán fel tudnék szedni szépen lassan,ha nem figyelnék oda az evésre ,meg nem mozognék.És már kitapasztaltam,hogy ezzel a 46 kilóval vagyok boldog.
A teljes koplalás viszont testi betegségekhez vezet,meg táplálkozási zavarokhoz,ezt csak úgy zárójelben jegyzem meg,hátha a vallomás kiírója hallgat valakire.....
Miért kellene zabálni??
Sosem méregettem, nem számoltam kalóriát, megeszem, amit mwgkívánok: akár este 10-kor is.
Mindenhez fehérkenyeret eszek.
Süti-csoki mindennap.
A mértékletesség nálam annyit jelent, hogy jóllakásig eszem.
Engem is😃
És én tényleg nem teszek érte. Genetika és némi mértékletesség😃
Az éhezés élethosszig nem tartható.
Válaszd a másik utat.
További ajánlott fórumok:
- Szégyellnem kell, hogy vékony vagyok?
- Miért van az, hogy mindenkivel kavarok, és képtelen vagyok megállapodni?
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Miért veszekszik velem mindenki a családban, mert egyszerűen kijelentettem, hogy nem vagyok képes mással vásárolni menni!
- Miért vagyok én maximalista, ha körülöttem mindenki link? Vagy én láttom rosszul?