Mindenféle praktikák, gyógynövények, teák, stb...amik segítik a fogamzást. (beszélgetős fórum)
sziasztok
cikafark teát mennyi ideig szabad inni?én reggel meg este iszok egy pohárral.
Beállitotta a ciklust,és egy gyönyörü kisbaba :)
Még 1 tanács !!!
Nem stresszelni rajta,számolgatni a tüszörepedést stb.NINCS ÉRTELME!!! Én is ezt csináltam,és mikor már mással kezdtem el foglalkozni"lakás vásárlás,hitel stb" akkor estem tehere.
Szia!
9 éve járok/jártam meddőségibe. Nekem az inzulin rezisztensem nagyon magas. Ezen kéne segíteni, de az erre való gyógyszertől igen szaporán jártam a legkisebbre. A doki csak a válát húzta rá, én meg így abbahagytam:( Leet, hogy kellene szednem, de a szervezetem valahogy nem bírja.
A cickafark tea a legjobb,nekem megvan az eredmény :)napi 2* reggel este.
És nagyon sok halat egyetek!
Sziasztok!
Én a cickafark tea helyett cickafark kapszulát szedek 3x2-t. És most 2 napja 2x5 golyócska agnus castus homeos bogyót is elkezdtem hozzá. A nőgyogyim akinél votlam, hogy nyugodtan lehet szedni együtt már ciklus előtt is (nekem nincs ciklusom rendesen).
Decemberebn norcolutot szedtem, hogy legyen mensi, aztán clostyt, hogy legyen pé. Sztem nem volt:( És most az UH-on a méhnyh. is csak 9 mm-es volt. Ez meg kevés az újabb mensihez:( Remélem a cicka és az agnus castus segít ezen is.
nem erre gondoltam
a barát a málna a cicka meg a palást együtt sok:))
Szia én is hallottam róla és a maccát meg a royal jellyit fogyasztottuk is renszerességel kissebb nagyobb sikerek voltak.
Nagyon jók a forever-es termékek de van olyan termékük ami elég drága de egy másik termék más név ugyan az a hatóanyag és olcsóbb.
Egyszer magy csak ++++++++++++++++++++ leszünk:))))))
Szia én is csak pozitív dolgokat hallottam és olvastam ezekröl a termékekről!
És szerintem aki babát szeretne az utolsó fűszálba is belekapaszkodik hátha ez segít de nem??
Szia!Én is a málnát iszom a pé-id,pé-től meg a palást+cickát!Az egész hónap alatt meg az Agnus castust(ez barátcserje).Folsavat meg e-vitamint szedek még ennyi!
Szerintem a málnát nyugodtan ihatod pé-ig,nagyon sok jót hallottam róla.Én egy hónapja szedem meg iszom ezeket és 28 napos lett a ciklusom 35 helyett,előrébb hozta a pé-et!Igaz előtte mindig barnázok 7 napig is,de most a barnázás is lecsökkent 4 napra!:)
Szia!
Nem tudom hogy miért mondod ezt hogy sok "sz@rt" szedek a c vitamin az amugy is jó télen,folsav az meg szintén jó nem mondom hogy hónapokig de aki babát szeretne annak is jó,cikafark az nagyon egészséges és gyulladás csökkentő,palástfü meg a beágyzódást segíti,aolevera nektár meg azt az egész család issza kimondodtan az eredetit.
Barátcserjéről még nem is halottam ilyet hogy cisztásodásra hajlamosak ne egyék!!
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Sütés főzés praktikák fortélyok
- Parlagfű gyomnövény vagy gyógynövény?
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Reformkonyha - élelmiszerek, receptek, praktikák