Minden nap rémálmaim vannak... Aztán reggel alig tudok... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
8. semleges
2022. okt. 26. 01:00
Nagyon rossz lehet.
7. 3cafcf40fb
2022. okt. 25. 20:21
Pff nekem is elég érdekes alvás zavaraim vannak. Én felébredek és még egy jó pár másodpercig látom pl a bogarat amit álmodtam. Vagy hogy rám dől a szekrény. A férjem meg nyugtatgat, én meg még álmomban reagálok rá. Furcsa. Volt h halalsikollyal ébredtem. Szerencsére nem mindennaposak ezek a dolgok.
6. pteri (válaszként erre: 4. - Hattori)
2022. okt. 25. 19:36
Én is erre gondoltam.
5. rinike
2022. okt. 25. 19:36
Van akit légzéskimaradás miatt ébreszt fel rémálommal a szervezete. A Honvéd Kórházban van államilag támogatott alvásdiagnosztika, háziorvosi beutaló kell hozzá.
4. Hattori (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 25. 19:10
Szorongsz?
2022. okt. 25. 11:59
Én el sem tudom mondani, mert annyira abszurd, megfogalmazhatatlan, de mikor felkelek, csak azzal szembesülök, persze miután jó 5 perc után magamhoz tértem, hogy ez nem is valóság... Csak egy rossz álom volt... És emiatt alszom napi legalább 12 órát... Eleve nehezen alszom el, többször felébredek, aztán persze nem tudok visszaaludni. Akkora hülyeségeket álmodok, de csak arra emlékszem, hogy ez mennyire rémes volt... Most csak ennyit bírtam írni, megyek aludni, ki vagyok merülve :( remélem nem álmldok rosszat
2. Mimóza07
2022. okt. 25. 11:44
Ah, nekem is. Ülök egy redvás tetőn, aztan várom hogy lezuhanjak. (És még sötét is van.) De ki hogy ki rakott ki oda? 🤔
2022. okt. 25. 11:44
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap JÓ REGGELT!😁
- Kinek segített a probiotikum minden reggeli hasmenés miatt?
- Szerinted reális minden hétvégén szombat, vasárnap reggel 5-től este 9-ig dolgozni 4000 Ft-ért?
- 5 éves fiam reggel óta hány, minden kijön belőle! Úgye nem száradhat ki?
- Minden kismamának van hányingere, reggeli rosszulléte?
- Minden éjszaka folyamatosan el van zsibbadva a bal karom és egész reggel olyan gyenge hogy minden kiesik a kezemből, mitől lehet ez?