Minden nap lecsúszik 1 üveg bor, de nem érdekel. :) (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Te meg nem tudsz olvasni az indulattól!
Hol írtam, hogy az Fi iszik egy pohár bort?
Te nagyon rá vagy erre az alkoholistás dologra pörögve!
Mi ketten sokat beszélgettünk, pontosan tudod, hogy a családomba sok volt az alkesz. Ezért pontosan tudom azt is, hogy egy alkesz akkor fog csak változtatni, ha akar! Segíteni akarsz? Végezd el a sulit és ments embereket! Ne gondold, hogy az itt segítség az Fi- nek, hogy papolsz neki, bennünket meg akik nem tolják naponta leprimitívezhetsz!! Azokba marsz bele, akikbe nem kellene!
Nálam te eljátszottad a lapokat! Az éledben is elmarod magad mellől aki kedvel?
Minden nap (este) megiszom kb 1-1,5 deci jó minőségű vörösbort.
Per definíció alkoholista vagyok, mert ugye napi rendszeressséggel iszom alkoholt.
Azt szoktam mondani, ha mindenki csak annyira lenne alkoholista, mint én, boldog lehetne az ország.
Számolgassál %-okat a magyar népesség arányában
Nem érdekel mennyit olvastál az alkoholizmus és halálokokról
Nem úgy van ahogy írod
Igen, az elvonásba bele lehet halni, de nem napi egy üveg bortól
Tény, hogy ez is rögzülhet a napi cselekménysorozatban, de nem alkoholizmus
Az hogy te mit mondasz, indifferens,"
Igazad van, indifferens amit irsz
Picikét vegyél vissza az arcodból!
Oszt amúgy szerinted az 1 millió alkoholista rendben van?? Statisztika.
Neked nem volt a családodban, aki pia miatt halt meg??
Ha drog miatt halt volna meg valaki, akkor is reklámoznátok, mennyire jó elszívni egy füves cigit, vagy felszívni egy kis kólát?
Azt csináljátok.
Az a gond, hogy olyan témába kotyogtok a legtöbben bele, amiről halvány lila gőzötök sincs. Az az 1 millió alkoholista egy óvatos becslés.
Amúgy nem EGY pohár bort iszik a fórumnyitó, ez már az a mennyiség, ami kockázatos. Arra sincs semmiféle statisztika, hogy aki elkezd egy pohár bort, vagy napi 1 üveg sört meginni, az idő előrehaladtával milyen eséllyel fogja az adagot növelni. Hatalmas kockázata van a napi szintű alkoholfogyasztásnak.
Többet olvastam a témáról, mint te, abban biztos vagyok. Ugye tudod, hogy az alkohol elvonási tüneteibe bele lehet halni? És már ez a mennyiség is okozhat - hirtelen megvonás esetén - delíriumot?
Az hogy te mit mondasz, indifferens, utána kell nézni.
Nyugodj meg,átjött. :)
Több humorérzékem van, mint gondolnád. ;)
Bocsi, úgy látom humorérzék viszont nem szorult beléd, pedig ott volt a mosoly jel
Amúgy nem gondoltam mást mint a flagellánsokkal hasonlitani
Mert azt nem élvezem?
Ne félj! Én nyíltan beszélek arról, amit szeretek! :D
A gond az, hogy a statisztikák sosem pontosak. A másik, hogy aki naponta megiszik egy pohár JÓ MINŐSÉGŰ bort, az is benne van a statisztikában. Amiről te írsz, az a szenvedély betegség, amiről Alinka01 írt, az csak egy kis pohár bor vacsora után.
Ettől senki nem dugja a fejét a homokba.
Az,hogy az Fi. megissza a napi Dankóját, attól az az ő döntése.Én tőlem ihat kettőt is, de a statisztikát ő jobban húzza, mint aki megissza a napi egy pohár JÓ MINŐSÉGŰ borát!
Mindenki annyit iszik, amennyit akar, meg olyan statisztikát is generálhat, amilyet akar. :)
Pont leszarom !Mert mindenkinek meg van a maga kis dolga, csak van aki beszél róla, van aki nem.
Mert mindenki fucked up. :D
Ezt már határozottan marhaságnak mondom
Ugye nem olvastál drogokról, azok hatásairol és függőségeiröl?
Tuttam!
lehet pálinkát főzni, és ezen túlmenően alapvető élelmiszerré nyilvánították."
Nehogy marhaságnak mondjam, valami komoly helyröl hozzál linket erröl. Ne Tecsó, Blikk és társai legyen
Egyébként pl. Ausztriában is van rossz minőségű pia... Kicsit több mint 5 euróért lehet a Sparban 7 deci vodkát venni, nekem senki ne mondja, hogy az jó minőségű.
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Milyen hely Szigethalom? Minden érdekel, lehet, hogy oda fogunk költözni! :)
- 125 kg vagyok, le szeretnék fogyni, érdekel minden
- Kertes házban lakók! Ti mennyit fizettek télen a fűtésre? (minden fűtési mód érdekel)