Minden hétfőn mérlegelünk:-) (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnapi mérlegelés eredménye: 57,5 kg, vagyis -0,5 kg, hát nem sok..... :S
Sziasztok!
Ezzel én is így vagyok..annyi kivétellel,hogy én bizony rábírok még nézni a fincsi kajcsikra..:)
kelenleg 70kg vagyok..
kb.2 hete kezdtem el bringázni..remélem,valamit az is ér..:)
Sziasztok!
Túl vagyok a mérlegelésen, maradt az 58 kg, legalább nem gyarapodott :)
Jó reggelt,Kellemes ünnepeket!
Eszter:ilyenkor igen nehéz tartani a fogyit,látod nekem is csak a szám jár.-)Bár én irtam hogy most lazulok,majd 9.től kezdem újra szigorúan.
Azt mondják néha lehet bünözni,fogd fel a húsvétot igy:-))
Mosolyka csúcs szuper vagy,mindjárt utolérsz:-))))
Én nagyon mérges vagyok magamra,de ez van,már az is jó hogy tartom a súlyom.
Eszter néha lehet bünözni.-))
Sziasztok!
Köszönöm a kedves szavakat : ) a mai napot elszúrtam elmentünk anyukámmal meg a törpikkel kínait enni, és be is kajáltam rendesen : S kissebbik fiam megevet fél adag mézes szezámmagos husit sült kruplival.. Csak lestem hova fér el benne... XD A hétvégétől én is félek, meg az azt követő mérlegeléstől : ( édesség nálam is előfordul. Piros betüs napok elöttt nekem simán 2-3 kg-mmal többet mutat a mérleg...
Kitartás és sok mínusz kg-ot nektek : )
Sziasztok Lányok!
Irigylem Eszter a kilóid számát :))
Én -15 kg-nál járok, 90,5 kg vagyok, töretlenül csinálom, viszont egyre többször becsúszik némi édesség, már nem tudok olyan szigorú lenni önmagammal mint az első 2-3 hónapban. Most egy picit meg is állt, betudom annak hogy hétvégére várom a piros napokat.
Sziasztok!
Ügyes vagy Eszter!Sajna nekem ugyan annyi a súlyom,de igazság szerint nem is fogyizom...Valahogy abba maradt.Viszont nem hiztam vissza.Majd május 8 után kezdem megint,addig jön a húsvét,aztán ballagás,majd a drágám első szülinapja!Szóval úgysem tudnék diétázni.
Mosolyka veled mizujs?
Sziasztok!
Kitartó leszek, egyszer csak fog íni más is XD
szóval a mai mérlegelés eredménye: 58 kg XD
Sziasztok!
Minden hétfőn mérlegelek, reggelente. Korábban naponta min 2szer álltam mérlegre, ezt sikerült heti 1-re csökkentenem. Múlt hét elötti hétfőn voltam 62 kg, mút hét hétfőn 60 kg, ma reggel 59 kg. Kb 49 kg a végcélom. 15 hónapo lesz a kissebbik fiam, 66 kg-mal kezdtem a terhességet, 84 kg-mal fejejtem be. Nektek mennyire határozza meg a napi hangulatotokat a mérlegelés eredménye?
Gratulálok Mosolyka!!!
Én nem mértem meg magam,majd holnap reggel,de szerintem ugyanannyi vagyok,hiába tornáztam,ha eszegettem mellette:-(((
Sziasztok!
Hát a lángosnak lehet megvolt a hatása,mert ma 85,2kg voltam:-((((Jaj tiszta ideg vagyok,olyan jó volt már 84nek lenne:-(((((((((
Képzeld én már 2 napja nem állta rá és hétfőig nem is akarok. Az más kérdés hogy meg tudom-e állni :)
Egy kis lángost küldetsz, hadd hízzak tőle én is :)) Nyam nyam.
Hát nem igy terveztem de igy alakult:-))
Most megint rám jött a mérlegmánia,mindennap nézem többször is:-)))
Tiszta dili vagyok,de azért ma lángos lesz az ebéd...jó kis lightos:-)
Szia Era! Nekem 9 kg ment le eddig, majd csak hétfőn mérem magam megint, ma meg is álltam hogy ne álljak mérlegre :))
Legalább nem híztál az az 1 hónap alatt nem ? :)) Gondolom nem így gondoltad az az 1 hónap alatt :)
Mosolyka nagyon ügyi vagy,mindjárt utolérsz:-)))
Nekem a hétvégén lement 85 alá,84.6 és 84.9 volt,már ennek is örültem.Jaj neki kéne durálnom magam megint,nagyon ellazultam már.Igy nem lesz meg az álomsúlyom a lányom szülinapjára:-(
Sziasztok!
Hát nekem maradt a súlyom 85,4kg.Igaz a mindennapi tornán kivül nem is nagyon tettem érte hogy lemenjen.Szülinapoztunk,tortáztam,szóval majd ha elfogy itthon a torta akkor nekidurálom magam.
Mondjuk már az is jó hogy nem hiztam:-)Ja plussz még meg is jött,állitólag az is nyomja a súlyt...
Norana Te hogy állsz?
Mosolyka nagyon ügyes vagy!!
Szerintem,mostmár mindenhol lehet kapni..nagyobb üzletekben biztos van..:)
kereőben pedig találsz róla infókat is..
Szép lassan menhejenk inkább le,mint drasztikusan..nem tenne jót se a bőrnek,se a szervezetednek..
Szereted a teákat?PL,zöld,fehér ,fekete?
Nagyon egészségesek,és ízesítés nélkül finomak is!
Én most a fehérre vagyok rákattanva,de minden teaivó vagyok..:)
Sziasztok! Na hogy álltok? Mennek lefele a dekák, kilók? Remélem...
Reggeli 97,9 kg voltam ! Még így is sírnom kellene rajta hogy mennyire kövér vagyok :((
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- A férjem hétfőn megy orvosi vizsgálatra, mit ajánlotok? Mínusz 3-4 kg., kalória csökkentés stb. Érdekel minden
- Hétfőn még minden ok volt, most meg mindenhonnan kitörölt; mi ez?