Minden férfi féltékeny a másik férfira? (beszélgetés)
???????
Miért is?
Persze, most robbantottam bankot. :-))
27 éves az autóm, szerintem már 100 Ft-ért sem tudnám eladni, és mégsem vagyok senki kocsijára irigy.
Nekem ez tökéletesen megfelel. A 9 év alatt mióta nálam van teljesen összeszoktunk és még eddig mindenhova elvitt.
és a hermafroditák nevében ki fog szólani?
:D na jó,húzok innen,nem rongálok tovább:D
Mivaaaan?
Nem ledegradálva a fórumot, de annyira szôke (tôlük is elnézést) kérdéseket tudnak feltenni néhányan, hogy ketté áll a fülem...
Miért kellene minden ffira féltékenynek lennem?
Az pedig már nem féltékenység, hanem üldözési mánia.
Most leestem a székről:D nem gondoltam volna,hogy ez szóbakerül,itt.
De remélem,a lényeg érthető,és mostmár a támogatásoddal kimondom:NINCS oylan,ami minden ffire,vagy minden nőre igaz lenne.
És az alapkérdésre a válasz,a meglepő:nem,nem minden férfi féltékeny,és nem minden férfira.
minden..már jóa kérdés.
....minden férfi.minden nő..
Te nem érzed,hogy ilyenek nincsenek,amik mindenkire igazak,hacsak nem a külső nemi szerveink.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek képes megváltozni egy olyan férfi, aki fizikailag bántotta több barátnőjét is féltékenységből és mellé még manipulatív is?
- Szerintetek vonzónak találja egy férfi, ha a felesége, barátnője féltékeny?!
- Miért féltékeny ez a férfi, ha együtt se vagyunk csak ismerkedünk?
- Szerintetek lehet barátságról beszélni férfi-nő között, ha az egyik fél féltékenyen reagál arra, hogy a másik a másik nemmel barátkozik?
- Mit tegyek, még csak ismerkedési fázisban vagyunk, mégis minden nőre féltékeny vagyok?
- Miért jellemző ez (majdnem) minden férfira?