Szerintetek vonzónak találja egy férfi, ha a felesége, barátnője féltékeny?! (beszélgetés)
:)
Én hiszek neked. Még egy ilyen hisztis nick-el is:DDD
Igen, ebben igazad van de ilyenkor jusson eszedbe 2 dolog:
-nem hibaztathatod a parodat mondjuk az ex altal elkovetett "bunokert" tehat tiszta lappal kell, hogy induljon
-valojaban te is mondod, a regi csalodas, vagyis a csaj sem tehet errol.
A ferjed kikapos? Mert az enyem amennyire nem adonisz, ot annyira nyaljak, pl egyszer egy meccsen 12 izzadt hivatasos sportolocsaj bevitte ruhastul a zuhi ala:)))) kepzelheted az adrenalint, istenem, megigerte nekik, hogy ha nyernek akkor bevihetik! Es nyertek.
Mondjuk en jot nevettem ezen mert a legtobbjuknek a honaljaig sem er es a legkisebben is tobb izom van mint a ferjemen, de hat akkor is, odavannak erte. Ez hizelgo nekem is, mert magasan tartom a szinvonalat itthon, megis, nem lehetek ott mindig. De meg igy is, nalunk o a gyanakvobb, a feltekenyebb, nem en. (A lanyok meg aranyosak is velem!)
Én szoktam szólni a páromnak, ha úgy látom, bejön egy csajnak.
Miért kaparnám ki a csaj szemét? Mert egyezik az ízlésünk? :D
Na azert megnezem, hogy a nagy magabiztosak ugye, ha a szemuk elott maszna ra valaki a parjukra, vajh' kikaparnak-e azon nyomban az illeto szemet, esetleg az itt leirt marha nagy higgadtsagot a gyakorlatban is meg tudnak-e valositani?
Nagyon szep dolog magabiztossagrol papolni de pont a legmagabiztosabbak szoktak rendszerint felkapni a leghamarabb a f@st mar bocsanat, meg virtualis terben is kepesek pillanatok alatt megsertodni minden caron, en nem tudom, nehezen hiszem el, hogy az eletben tudnak higgadtan elintezni egy szemezest vagy mosolyt stb....
A féltékenység szerintem annak a jele, hogy az illető nem bízik magában, a párjában, a kapcsolatukban.
Engem egyszer kapott el ez az érzés, bulizni voltunk, osztálytalálkozón. csak utólag jötte,m rá, mi volt, annyira ismeretlen volt előtte ez.
Mit latsz, ha egy valodi szokenek melyen a szemebe nezel?
A hajszalai gyokereit...
Es a felesege meg nem tudta meg, hogy baratnoje is van???
;-)
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Szerintetek képes megváltozni egy olyan férfi, aki fizikailag bántotta több barátnőjét is féltékenységből és mellé még manipulatív is?
- Miért szólják meg egyes emberek, ha egy férfinek 10 évvel fiatalabb barátnője/élettársa/felesége van?
- Lehet-e féltékeny az apa a babára irányuló szeretetre? Jó lenne tudni mit érez, gondol egy apuka és milyennek látja szülés után a feleségét
- Van barátnője, mégis az én páromra féltékeny. Szerelmes lenne belém?
- Féltékeny rám a haverom barátnője