Miért féltékeny ez a férfi, ha együtt se vagyunk csak ismerkedünk? (beszélgetés)
Na ja.
Nekem mondod..?? :)
Amúgy történik vmi, ha kihagyod?
Mi ez az egész?
Hát ismerkedni akar. És mivel még nem mentél el vele inni és beszélgetni, így próbálkozik. Nem az a lényeg, hogy mir ír, hanem hogy válaszolsz.
😂😂😂
Az éjszaka alvásra való.
De előtte? :)
Majd rá 2 percre már üzenetet ír.
Nekem ez is tetszik.
Őszintén?
Hát ki nem sz---ja le ki mit beszél?
Az én párom is lehet volt előttem 100 nővel...És?
Lehet te leszek akinél megnyugszik, családot alapít, stb....persze az elején nem kellene beleélned magad, de bármi lehet és annak az ellenkezője is.
Ha pedig nem, akkor ahogyan "Ghost" forumozó hölgy is írta, lesz egy jó éjszakád. Te veszteni nem veszthetsz.
Mert nem csak a pasik hiúk, hanem a nők is....
"Én persze épp valakivel beszéltem a messengeren ő meg a hátam mögött..."valami ilyesmi...
Honnan tudta, hogy messengeren biztosan flörtöl? Kár volt elismernie.
Azt kellett volna mondania, hogy jótékonysági célra zongoralábat keresett.
Én már másképp gondolok a szép éjszakára. Azt mondanám, még, ha a világ legkívánatosabb nőjével is lehetnék, hogy no anyukám gyorsan tudjuk le ezt az egészet, mert mindjárt reggel van és kelni kell.
Lehet az öregedés első jelei mutatkoznak rajtam?
Fiatalság,bolondság...
Mit nem adnék ilyen problémákért...
Ha ennyire érdekel a srác,akkor légy egy a sok közül!
Legalább lesz egy szép éjszakád!
De semmi olyan nem volt, hogy
ÉS belecsókolt a nyakamba, fülembe suttogta, hogy szép vagyok ... Semmi 🤔
További ajánlott fórumok:
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- Miért keres ha már nem vagyunk együtt?
- 3 éve vagyunk együtt, de még nem kért meg. Ez mit jelez?
- Mit tegyek, még csak ismerkedési fázisban vagyunk, mégis minden nőre féltékeny vagyok?
- Miért féltékeny, ha csak ismerősök vagyunk?