Minden előzmény nélkül fellépő hirtelen rosszullét (beszélgetés)
sziasztok!
nem tudom,van olyan aki olvassa ezt a fórumot,de rég jelentkeztem,így írok egy helyzet jelentést állapotomról!
Na szóval,ez eltelt idő óta,voltam:Belgyógyásznál-ott ultrahangot csináltak(hasi),Orr-fül-gégészeten,mellkas röntgenen,teljes körű vér-vizeletvétel,és neurolgián!Ja és voltam a nőgyógyászaton -és nőgyógy ultrahangon!EDDIG MINDEN EREDMÉNYEM NEGATÍV AZAZ JÓ LETT!!!DE szinte a 7 napból 5 rosszul vagyok,és ez mellett szedem a hányinger csillapítót is!Nem tudják mi a bajom,csak találgatnak,a mai világba hogy lehetséges ez???
Egy hete fáj a fejem...
Kaptam még koponya CT-re beutalót...Júniusba kaptam időpontot rá:((
hát ennyi...nem tudom,hova mehetnék még,teljesen elvagyok keseredve ez miatt:(((
Remélem te is jobban vagy,nem semmi amit átéltél:((
Köszönöm szépen!!
Most jöttem meg a belgyógyásztól ,csinált hasi ultrahangot,pajzsmirigy ultrahangot,ott mindent rendben talált:)
Kaptam beutalót laborba,mellhas röngenre ,és az orr-fül gégére,ezek meg is lesznek a héten!
Remélem gyorsan kiderül,hogy mi történt..
nekem is most van étvágyam...de szinte folyamatos hányingerem van:((
a hét elején felkeresek egy magán belgyógyászt,és meglátjuk mi lesz:(
Remélem tud valami jót is mondani...mert így ez gáz!!
Nekem a zsíros ételektől lett nem olyan túl rég halálközeli élményem...:o)
Fekve is forgott velem a világ, viszont még akkor is farkasétvágyam volt...:o)
mikor bent voltam az SBO-on akkor azt mondták,hogy vírust kaptam el...
de hát az nem vissza térő probléma:((
Az epe is okozhat hasonló tüneteket..
..ha túl sok zsíros ételt eszel, akkor nagy valószínűséggel ez állhat a háttérben..
már én is gondoltam,erre ,sokat olvastam róla...
most hogy szedem a betasercet tűrhetően vagyok,de hát azért nem akarom,ezzel elnyomni,mert ennek oka van,és kiszeretném deríteni:(
úgy nem érzem magam idegesnek,itthon vagyok még gyeden a másfél éves kisfiammal,még dolgozni nem dolgozom!Kaptam beutalót a Neurológiára,természetesen 1 hónap múlva tudnak fogadni:(
Ha ezzel sincs eredmény akkor ,lesz más kivizsgálás is:(
Ideggyógyászat, Belgyógyászat, lehet hormon eredetű is, vagy pszichiátria, mert idegi kimerültség produkál ilyen tüneteket.
Őszintén szólva nekem akkor szokott ilyen lenni, de csak pillanatokra vagy 1-2 percig, amikor már nagyon nagyon fáradt vagyok.
4 hete történt velem ,hogy minden ok,és előzmény nélkül rám jött olyan erős szintű hányinger,és kisebb-nagyobb szédülés,hogy nem bírtam fent lenni,de feküdni sem volt jó...
Másnap háziorvos,aki semmit nem talált,kaptam vérvételre beutalót,stb!
Rá egy napra már az sbo-ra kellett bemenni,mert már jártányi erőm sem volt,így a kisfiamat sem tudtam ellátni...
Ott vettek vért,EKG,teljes körű hasi utrahang...minden rendben találtak..kaptam Betasercet,és haza engedtek!
Pár nap múlva jobban lettem,de sajnos 3 napja megint vissza jött!milyen kivizsgálásra mehetnék???Kinek volt ehhez hasonló??
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Hirtelen fellépő mérhetetlenül alacsony vérnyomás, izzadás, mitől lehet?
- Hirtelen fellépő hátfájás mitől lehet?
- Hirtelen fellépő éjszakai hányinger mitől lehet?
- Fogamzásgátló - hirtelen rosszullét