Minden, amit a lázgörcsről tudni kell.. (beszélgetés)
Nagyon erre felkészülni nem tudsz :(
Erősíted az immunrendszerét, hogy lehetőleg kevesebbszer legyen beteg, figyeled, és ha azt veszed észre, hogy akár már hőemelkedése van, akkor azonnal elkezded a lázcsillapítást.
Ismerősöm unokájának voltak lázgörcsei, Ő esküszik a hűtőfürdőre. Nekik az segített.
Az én fiamnak is volt. Kórházba rohantunk vele. Ott bedugták egy kád vízbe.
Magas láznál szerintem az a legjobb, ha berakod egy kellemes, testhőmérsékletű vízbe, és apránként hűtöd a fürdővizet (nem hidegre) és addig hagyod benne, míg lejjebb nem megy a láza.
Jobbulast a kislanyodnak!
Az en egyik fiamnak volt, mikor kb. masfel eves volt. Pont Magyarorszagon voltunk (kulfoldon elunk) es nagyon felment a laza, 41.5, semmivel nem ment le, aztan mar nem is mozdult a gyerek, hivtam a mentoket, bevittek es harom ejszakara bent maradt, mert mondtak, hogy laz gorcse volt. Igazabol mar nem emlekszem, hogy miket adtak Neki a korhazban, de utana szepen rendbe jott es azota nem fordult ilyen elo Vele. Most lesz 7 eves novemberben. Neha volt azota magas laza, 40 es kicsit folott, de nem lattam soha rajta tobbet azokat a tuneteket, amiet akkor, azon az ejszakan. Es azert lement Neki lazcsillapitoval.
Probalj meg arra gondolni, hogy most mar minden rendben es remeljuk nem fordul elo ujra.
További ajánlott fórumok:
- Bababorzalom - Avagy minden, amit a babákról nem akarsz tudni
- Virágültetés/virággondozás, minden amit tudni szeretnél
- Hogyan tudom a naplóm "minden amit a naplóról tudni kell" részébe vendégkönyvet tenni?
- El Camino - minden, amit tudni érdemes
- Dolgozik/dolgozott valaki a Sonda Ipsosnál? Érdekelne minden, amit lehet tudni, milyen munkahely?
- Diploma, minden, amit a diplomaszerzésről tudni kell