Hogyan tudom a naplóm "minden amit a naplóról tudni kell" részébe vendégkönyvet tenni? (tudásbázis)
Szia!
Regizned kell az oldalon. Aztán mikor újra belépsz, a lap alján van egy cím, azt kijelölöd és az itteni naplódba, ahová akarod beilleszted és ott a vendégkönyv. Én most próbáltam ki. Sikerült.
színes akkor lesz a betű, ha
<font color=red>szöveg, amit írni akarsz</font color=red>
ha nem tudsz angolul ( én németes vagyok), akkor nézd meg a Lendült című naplóm 186-os bejegyzését. Ott az angol nevek már azzal a színnel vannak írva, amilyen lesz
a size a méretet változtatja
színes betűk:
<font size=red>naplószövege</font>
ekkor piros lesz. minden színt angolul kell beírni. Wikipédiára ha rámész-keresőbe HTML színek- kidob egy csomó színt- csak az angol szavakat kell másolni a "red" helyére, és akkor olyan lesz a betűszíned
Háttérkép:
Glitterygraphics.com-katt a backgroundra-itt válogatsz, katt arra ami tetszik- alatta találst 2 négyzetet, amelyik felé HTML-es szöveg van írva kijelöl,-bemásolod a napló fejléc módosításaiba
na ha itt tartunk engem a szines betű és a háttérkép érdekelne....
help!
mégegy érdeklődő, nekem is jóljönne a a segítség:D
de ha látsz valakinél miért nem kérdezel rá?
én azt tenném...
További ajánlott fórumok:
- "Amit a naplóról tudni kell" részbe, hogy tudok "beleírni"?
- Hogy tudok vendégkönyvet tenni a naplóba?
- Állitólag van itt a Hoxán olyan, hogy vendégkönyv! Amit a saját menüdben lehet megtalálni! Tud valaki ilyesmiről?
- Hogyan törölhetek ki fotókat a vendégkönyvből?
- Esküvői vendégkönyvbe idézetek
- Az "amit a naplóról tudni lehet" részt hogyan tudom testre szabni (betűméret, szín ilyesmi?)