Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Jól van nahh úgy van vele hát ha első 100ra nem értettük meg 🤣🤣🤣☺️☺️☺️
Tévedsz, bár ez ritka :)
[link]
Hihetetlenül kezdesz unalmas lenni
Szülő otthonápolasi díja....kiemeltápolás:netto 79797 ft!!!Magyarország 2024 napi
Napi 6 euro!!!Gratulalok
MAGYARORSZÁG 2025!!!!
VAS MEGYE!!!!
Kedves Katalin!
A decemberi GYOD előreláthatólag 2024.12.19-én kerül kiutalásra.
Üdvözlettel
Pálmai-Szép Mónika
pénzügyi referens
A kormány infon a csp gyes gyet stb -ről volt szó. Az ápolási gyod nem ők számolják el "utalják" ha nem megyénként. Arról az állam nem dönt/dönthet mikor utalják ki azt még mindig az adott megye önkormányzat dönti el 🫤 de számlán ettől függetlenül szerintem 20ig mindenhol lesz.
Szoval akik postan kapják,azok 5-6nappal elöbb kapják meg mint ahogyan szokták. De nem is baj!!! Legalább uj ev elejèn mèg meg van mind. Legyünk őszintèk,jobb lenne ha kihoznák ezen a hèten?? Aztán majd következőt csak februar 6. felè. Jol van ez igy...
A kormányinfön mondták hogy hétfőn kezdi a kincstár elszámolni a juttatásokat...ez azt jelenti hogy holnap már valahol csöpögni fog megyénként jönnek sorba... szép hetet
Szia! Fogyatékossági esetén nem jár rá a családi kedvezmény úgy tudom. Csak családi pótlék vagy rokkantsági járadék.
Ki van irva,hogy Nograd megye 19.-èn utalja az ápolásit. Akik postán kapják azoknak onnantol szamitva a 3.munkanapon viszi ki a posta. Tehát ugyanugy mint mindig, szilveszter előtt hozza ki. Ez már 10ève igy zajlik es most sem lesz máskèpoen. Meglehet nezni ki van irva a Nograd megyei utalasok időpontja (google-be ezt ussetek be) ott mindig a pontos datumok vannak....
Szia. Köszönöm a választ.
Szia. Többen is azt írták,hogy 19.-èn utal Veszprèm megye.
Jó reggelt! Kérdésem lenne hogy ha a gyerekemre kapom a Gyodot plusz kaptam a családot mellette az apuka dolgozik és adó kedvezményt is igénybe vette eddig. És most a csaladid vissza mondanám és a fogyatékosságit kérném mellette jár e az adó kedvezmény mivel a csaladid vissza mondanám?
Sziasztok
Somogyról valami infó?
Szia
18.-a van írva az oldalon.
Akkor én nem tudom mi féle ál hírek vannak fent és információk a mi oldalunkon🤦
De én számlán kapom nem postán.
18 utal, minden ellátást a posta ki hordja e nem tudom, felénk általában utalas után 4 nap hordja az most 23-lenne.
Nem..
Hanem 18 dikán utalják!!!!!
Baranyában mikor lesz tudja valaki pontosan? Meg ez most csaladival jön együtt?
Hali most néztem a kormányhivatal oldalát az tényleg igaz h 19 én utaljak a gyodot Szabolcsban?
Sziasztok Fejér megyei gyodról valakinek van infója?Előre is köszönöm!
Sziasztok! Senkit nem szeretnék félrevezetni, mert csak egy, a postásunktól kapott információm van, ami nem mondható hivataloknak. Ő azt mondta, hogy 20-án fogják hozni a GYOD-ot. Hajdú Bihar megye azon belül Polgár és környéke.
Sziasztok egy kis infó BUDAPEST!!!
2024. november 28. napján, elektronikus úton érkezett megkeresésére tájékoztatom, hogy a pénzbeli és természetbeni szociális ellátások igénylésének és megállapításának, valamint folyósításának részletes szabályairól szóló 63/2006. (III. 27.) számú Kormányrendelet 6. §. (3) bekezdése értelmében a gyermekek otthongondozási díját utólag, minden hónap 5-éig kell folyósítani azzal, hogy a december hónapra tekintettel járó havi ellátást december 30-áig kell folyósítani.
A fenti jogszabálynak eleget téve Budapest Főváros Kormányhivatala a 2024. november havi ellátásokat várhatóan legkorábban 2024. december 2. napján, a 2024. december havi ellátásokat várhatóan legkorábban december 19. napján folyósítja.
Somogy megyéröl esetleg valakinek információ.
Hogy mikor utalják az ápolási köszönöm
Sziasztok. Vajon Veszprém megye is kiutalja karácsony előtt a GYOD-ot? Van valakinek valami infója erről ?
Mikor utalnak mert az után a 3.dik munkanap a posta ?!😏
Hát gondolhatod nekem 9 főre kell gondolni. Rengeteg pénz elmenne ha mindent decemberre hagynák. A kajáról meg ne is beszéljünk. Egy vagyon. Azt is elkezdtem már beszerezni. Persze ami eláll. Szemmel láthatóan évröl évre nehezebb.
További ajánlott fórumok: