Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mennyi idő alatt bírálják el az Aktív korúak ellátását? fórum

Mennyi idő alatt bírálják el az Aktív korúak ellátását? (tudásbázis)

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Ikres_anyu)
tegnap 22:39
Köszönöm szépen a gyors választ. :)
tegnap 21:16

Ha minden tisztázott 8 nap (sommás eljárás) ha kell hiánypótlás vagy nyilatkozat akkor 60 nap (teljes eljárás) de a folyósítás így is elhúzódhat, mert ha jól tudom havonta csak egyszer utalnak és a megállapítás és az utalási állomány között sok idő eltelhet.

Hivatalosan nyolc napon belül kell kapnod egy értesítést, ha nem tudják elbírálni a sommás eljárásban akkor tájékoztatniuk kell hogy teljes eljárásra tértek át, aminek a határideje a kérelmed benyújtásától számított 60 nap. Ez persze "csak" jogszabályi előírás, humánerőforrás hiányában nem biztos hogy minden így történik.

Napi bejelentővel dolgozhatsz mellette, az biztosabb jövedelem mint a 22 ezret várni.

Sok sikert az ügyintézéshez!

tegnap 18:02

Sziasztok.

Mennyi idő alatt birálják el az aktív korúak ellátását? Most igényeltem először, és hiába kérdeztem az ügyintéző nem válaszolt erre.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook