Egy kollégám felesége rámírt. Ti reagálnátok? (beszélgetés)
Azért egy e-mail munkaügyben nem azonos egy massanger vagy viber stb. üzenettel, vagy egy telefonhívással.
A főnöknőm is küldözget munkaüzeneteket hétvégén, éjjel is, mert akkor jut eszébe, nem akarja elfelejteni. Majd munkaidőben megnézem, megcsinálom.
Ezt beszéltük itthon , hogy annyit mondott a férjem is , hogy majd ő legközelebb válaszol 😅😅
Megkèrdezi az ő férje nekem mièrt küld éjjel 11kor emailt
Igen, ugyanezt tervezem, de szomorú is számomra az ilyen helyzet, mert ilyenkor elköszönök egy alapból jófej embertől valaki más kotnyelessége meg egy megkeseredett ( bocsánat , de az. Mert egy percig sem udvarolt az illető nekem vagy tett megjegyzést, meg nem az a típus) feleség miatt.
Tudom vannak ilyen félremenő házasságok, nem is egy, de most belegondoltam , hogy hány hozzám hasonló nő lehet ártatlanul “lekurvázva” mások előtt holott az ég világon semmi ártó szándék nincs bennünk.
"Ne haragudj, hogy csak most reagálok, de nem volt könnyű megbírkózni a feltételezéseddel. A ferjeddel szakmai dolgokról leveleztünk.
Kérlek,ne is zaklass a tárgykörben a továbbiakban!"
Valaki elterjesztette a hölgynek, hogy kavarok a férjével, pedig egyáltalán nem, hisz magam is csak 3 honapja vagyok házas és boldog is🙂
Valóban jó kapcsolatot ápolok az úriemberrel de 100%ig pusztán csak szakmai , illetve a férjemmel közösen próbáltunk megoldást találni egy gondjára.
Erre valamelyik reggel arra ébredtem, hogy a hölgy számonkért, hogy miért írogatok a férjének. ( szakmai okból és nem én indítottam a beszélgetést csak válaszoltam)
Nem válaszoltam , mert úgy éreztem semmi okom magyarázkodni, de mivel nem szeretnék hasonló problémával szembesülni , gondoltam rá , hogy valamit mégis csak kellene mondanom.
Viszont másik oldalról pedig ha valakinek már egyből ez ugrik be egy sima kommunikációról , félek süket fülekre találnék , mert ott már komoly belső gond van amibe pedig nem folynèk bele.
Érdekelne a véleményetek, én magamból indulok ki, nem vagyok féltékeny típus és más pasija se kéne sose, ezért idegen ez a szitu. Mivel tudnék segíteni vagy ártani?
Előre is köszi