Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egy kollégám felesége rámírt. Ti reagálnátok? fórum

Egy kollégám felesége rámírt. Ti reagálnátok? (beszélgetés)

17. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 16. 07:44
Röviden, tárgyilagosan leírnám a valós helyzetet, és ezzel befejezném a kommunikációt.
16. semleges (válaszként erre: 13. - Enissa)
dec. 16. 07:41
Valahogy így.
15. Panna.33 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 16. 06:48

Azért egy e-mail munkaügyben nem azonos egy massanger vagy viber stb. üzenettel, vagy egy telefonhívással.

A főnöknőm is küldözget munkaüzeneteket hétvégén, éjjel is, mert akkor jut eszébe, nem akarja elfelejteni. Majd munkaidőben megnézem, megcsinálom.

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Enissa)
dec. 16. 04:56

Ezt beszéltük itthon , hogy annyit mondott a férjem is , hogy majd ő legközelebb válaszol 😅😅

Megkèrdezi az ő férje nekem mièrt küld éjjel 11kor emailt

13. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 20:58
Ha válaszolnék, akkor a férjemmel válaszoltatnék, hogy ne gyanúsítgasson, boldog házasságban éltek, majd tiltanám én is, és a férjem is.
12. Myra
dec. 15. 20:49
Attól függ.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - F6bc3125a2)
dec. 15. 19:36
Ezt már megtettem, ha tudtam volna hogy ebből baj van otthon nekik , akkor nagyobb távolságot tartok.
dec. 15. 16:17
Letiltanám 🤣
9. f6bc3125a2 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 16:10
Rólam is mindig azt hiszik, hogy akarok valamit a pasijuktól/férjüktől, pedig csak barátságos vagyok (vagyis nem hajtom el őket a francba, ha beszélgetést kezdeményeznek velem). :D Sok konfliktusom volt ebből. A legtöbb férfi félre akar izélni, és a legtöbb nő belemegy. Ezért paranoiásak a feleségek...
8. f6bc3125a2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 16:00
Ne válaszolj. Szólnék a férjének, hogy beszéljen vele.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Érdekes73)
dec. 15. 15:10

Igen, ugyanezt tervezem, de szomorú is számomra az ilyen helyzet, mert ilyenkor elköszönök egy alapból jófej embertől valaki más kotnyelessége meg egy megkeseredett ( bocsánat , de az. Mert egy percig sem udvarolt az illető nekem vagy tett megjegyzést, meg nem az a típus) feleség miatt.

Tudom vannak ilyen félremenő házasságok, nem is egy, de most belegondoltam , hogy hány hozzám hasonló nő lehet ártatlanul “lekurvázva” mások előtt holott az ég világon semmi ártó szándék nincs bennünk.

dec. 15. 14:13
"Valamit félreértettél, beszéld meg a férjeddel. Boldog házasságban élek, remélem ti is, kellemes ünnepeket:)"
dec. 15. 13:44

"Ne haragudj, hogy csak most reagálok, de nem volt könnyű megbírkózni a feltételezéseddel. A ferjeddel szakmai dolgokról leveleztünk.

Kérlek,ne is zaklass a tárgykörben a továbbiakban!"

4. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 13:28
Kerülném a kollégát mert nem hiányzik a dráma.
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 12:35
Én meghívnám egy kávéra, és férjemmel együtt mennék. Hadd lássa, nincs titkolnivalóm.
dec. 15. 12:24
Valószínű azért ennyire bizalmatlan a feleség mert a pasi már többször belekeveredett ilyen szitukba. És már a legkisebb dologra is gyanakszik. Ne magyarázkodj, nincs miért. Úgyse hinne neked a nő.Azt mondaná letagadod úgyis.
dec. 15. 12:19

Valaki elterjesztette a hölgynek, hogy kavarok a férjével, pedig egyáltalán nem, hisz magam is csak 3 honapja vagyok házas és boldog is🙂

Valóban jó kapcsolatot ápolok az úriemberrel de 100%ig pusztán csak szakmai , illetve a férjemmel közösen próbáltunk megoldást találni egy gondjára.

Erre valamelyik reggel arra ébredtem, hogy a hölgy számonkért, hogy miért írogatok a férjének. ( szakmai okból és nem én indítottam a beszélgetést csak válaszoltam)

Nem válaszoltam , mert úgy éreztem semmi okom magyarázkodni, de mivel nem szeretnék hasonló problémával szembesülni , gondoltam rá , hogy valamit mégis csak kellene mondanom.

Viszont másik oldalról pedig ha valakinek már egyből ez ugrik be egy sima kommunikációról , félek süket fülekre találnék , mert ott már komoly belső gond van amibe pedig nem folynèk bele.

Érdekelne a véleményetek, én magamból indulok ki, nem vagyok féltékeny típus és más pasija se kéne sose, ezért idegen ez a szitu. Mivel tudnék segíteni vagy ártani?

Előre is köszi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook