Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
GYOD-ot eleve határozatlan időre kapod.
Nem a pontozós a végleges, az minden alkalommal jöhet, ha a hivatal kéri.
Hanem az orvosi szakértői véleménybe írhatják bele, vagy a munkaügyi döntőbiz. vagy az igazságügyi orvosszakértő írja bele. Nálunk ezekbe mind bele van írva hogy állapota végleges, nem változik, és felülvizsgálat nem szükséges.Így mikor a felülvizsgálatot elrendeli a hivatal kb 2 évente, akkor nincs semmilyen vizsgálat, nem jön nálunk szakértő pontozni ezért, csak bekérik az alapadatokat (kitöltendő papír) és kb 2-3 hét múlva jön a határozat hogy megy minden tovább, és arra hivatkoznak is a határozatban hogy a korábbi szakértő orvosi papírok végleges volta miatt bármilyen további vizsgálat nem szülséges a döntés meghozásáshoz.
Nálunk ez mióta GYOD van így megy, előtte meg ápolási így volt.
A régire semmiképp mert megszűntette, de ilyen hamar talán nem küldik az újra sem.
A következő hónaptól azaz decembertől szerintem! Ha itt sem meg ott sem akkor postán jön ez még!
.
Sziasztok!
Nálunk is nemrég volt felülvizsgálat.A papírok beadásától kb 1 hét múlva hívott a szakértő és mivel mindkettőnknek jó volt,még aznap ki is jött. Rá 1 hétre megkaptuk a határozatot is.
Szia
Igen jött Gyod és Fot.
Sziasztok!
Szociális tűzifa igényléséhez kellene igazolás az ápolási díjról amit utalnak. Nem emlékszem, hogy kaptam-e év elején erről papírt (az emelés összegéről?) , azt elfogadnák, de nem találom (ha volt egyáltalán). Ti kaptatok ilyen határozatot az év elején, amiben leírják, hogy az ápolási díj összege ennyi meg ennyi forintra emelkedik?
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy nektek kb mennyit kellett várni mire jelentkezett a Gyod miatt a felülvizsgáló?
Mert amikor a papírokat adtam le ez ügyben az ügyintéző azt mondta lehet a felülvizsgáló előbb fog jelentkezni mint ahogy a levelet meg kapom róla.
SZIASZTOK
ANGICA NAK ÜZENEM HOGY A SZÁMLÁSOK UTÁN HARMADIK NAPON KAPJÁK MEG AKKOR IGY HOLNAP HOZZA A POSTA ÉS DECEMBERBE 4ÉN UTALNAK ÉS DECEMBER 7-ÉN VISZI A POSTÁS MERT MUNKA NAP LESZ VAGY 9-KÉN HÉTFŐN TOVÁBBI SZÉP NAPOT MINDENKINEK
Sziasztok tud valaki segíteni hogy Veszprém megye postán mikor kap gyodot?
Köszönöm szépen a választ
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?