Milyen típusú nyelvvizsgát válasszak? (beszélgetés)
10. b65a8eb9d1
2011. aug. 1. 20:21
Igazából nekem is a TELC-et ajánlották, mert hogy könnyebb :)
9. Spiritus
2011. aug. 1. 12:58
Én BME-t javaslok
8. Veronika27 (válaszként erre: 6. - Melindike)
2011. aug. 1. 12:57
Hat ez nem igy van. A vizsgaztato adja a temat, az meg barmi lehet....
7. Veronika27 (válaszként erre: 6. - Melindike)
2011. aug. 1. 12:56
A TELC nem olyan? Allitolag ahhoz adnak segitseget is. Marmint a szobeli reszhez.
6. melindike
2011. aug. 1. 12:50
ECL? Az azért is jó, mert a szóbelin két vizsgázó egymást kérdezi. Így aztán előre meg lehet beszélni, mi az, amiről folyékonyan tudtok beszélgetni és mit nem kérdezzen meg a másik ;)
5. Veronika27
2011. aug. 1. 09:54
TELC. Nekem ECL van, de a TELC konnyebb.
4. db78bacc4f
2011. aug. 1. 09:20
Ezt nézd meg. Van náluk online felmérő: [link]
3. zalia
2011. aug. 1. 01:03
ha angolul beszelsz akkor minden nyelven beszelsz
2. szimba
2011. júl. 31. 21:09
Origo (a régi Rigó utcaihoz hasonlít), TELC - én most e kettő között vacillálok (angol közép)
1. b65a8eb9d1
2011. júl. 31. 21:06
A szövegértés és a nyelvtani rész jól megy, de a beszéd már nem annyira, bár abba is bele lehet jönni.
Továbbtanuláshoz kellene a középfokú nyelvvizsga hogy több pontom legyen, bár tudom, hogy már kevesebbet ér, nekem minden pont számít.
Később pedig ha dolgozni fogok egy komoly helyen, akkor azt is szeretném, ha ott elfogadják.
De amúgy nem is tudom milyen típusú/fajta nyelvvizsgák vannak, most kezdett el érdekelni a téma.
További ajánlott fórumok:
- Milyen típusú angol nyelvvizsgák vannak?
- Angol középfokú C típusú nyelvvizsga. Oh, mondd, te melyiket választanád? : o)
- Van egy középfokú A típusú angol nyelvvizsgám, de két évnél "idősebb". A C típus megszerzéséhez ismét le kell tennem a szóbelit is?
- BGF nyelvvizsgát tettem (angol üzleti C típusú) és nem feleltem meg, holott a szükséges 90 pontom meglett. Érdemes fellebbezni?
- Újpesti vérprofi angol középfokú C típusú nyelvvizsgára felkészítő tanárt keresek.
- Inside Out Pre-Intermediate angol könyv milyen típusú nyelvvizsgára készít fel?