Milyen szobabicajt érdemes venni, hol és mennyiért? (tudásbázis)
A tévé előtti tekerés előnye, hogy a gyerekeket lefekteted, mert ugye magamra, csak akkor van idő. A kicsik mellett nemlehet izomból tekerni. Az csak séta.
A hangtalan tekeréshez még hozzá tenném, hogy a férjem a tévén nem a mágneses fék hangossága miatt tekeri fel a hangerőt, hanem az én hangos lihegésem miatt:D
Domyos, VM 480 szobakerékpár, 48 ezer volt. Voltak olcsóbb, drágább biciklik, úgyhogy többet kipróbáltam, és ez volt a legkényelmesebb, nem töri annyira a hátsóm :) és nem fáj annyira a derekam, mert egyenesen ülök rajta.
Azt is vedd figyelembe, hogy a nagyon gagyi, 10-15 ezer ft-os szobabicikliknél be van korlátozva a napi-heti használat. Itt a dechatlonba pl. rá is volt írva némelyikre, hogy max heti 5 óra használatra. Mivel én minden nap 1 órát tekerek, egy kicsit strapabíróbbat akartam.
én használom, napi rendszerességgel :)
komolyan :-) közben tévézek.
A Dechatlonban vettük, ott ki lehet próbálni, és az alapján már könnyebb a döntés.
További ajánlott fórumok:
- Milyen steppert érdemes venni és mennyiért?
- Hol, milyen néven és mennyiért lehet venni nem salátára, hanem sütés/főzésre való olívaolajat?
- Gyantázógépet szeretnék venni otthoni használatra, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki hol vette, mennyiért, hogyan vált be?
- Érdemes-e megvenni ezt a számítógépet, és mennyiért?
- Hol, mennyiért és milyen kiszerelésben lehet Pesten mosószódát venni?
- Bérmálkozásra milyen ajándékot illik venni, és mennyiért?