Érdemes-e megvenni ezt a számítógépet, és mennyiért? (tudásbázis)
Felejtsd el ezeket a 5-10ezer forintos gépeket!
Max ételrecepteket tudsz feljegyezni rajtuk :)
Megemliteném, hogy az XP Windows támogatását napokon belül beszüntetik, április 6-tal.
A WIN7-es és felsőbb variáció meg biztos nem futnak ilyen gépen és pláne nem 300Mb körüli memóriával
Az olcsó a drága mindig
Két különböző gépböl egyet csinálni mintha Trabantba Merci motort akarnál berakni, de az még járhatóbb út lenne
Gyüjtögessél és itt keress 20-30ezres gépet
Az adatok helyesen.
Memória: 384 MB RAM
Processzor: AMD Athlon (tm) 64 3200+ 2.01 GHZ
A 384MB nagyon sovány. Linuxhoz úgy ahogy jó, de amúgy nem. Tudok olyan gépet amit ennyivel használnak netezésre és megy rendesen. Linuxszal persze.
Ha lehet a régi gépből át kellene rakni az 1GB-ot és, akkor használható lesz.
De ennek feltétele, hogy kompatibilis legyen a kettő egymással. Ahhoz tudni kellene a memóriák pontos típusát.
A videókártya erősebb.
Állítólag a vásárolandó gép ezen részei jobb, mint a gépemé:
Processzor: AMD Athlon (tm) 64 3200+
Képkártya: nvidia geforce 6150 se
holnap megnézem újra a RAM-ot a másik gépen.
Igen, olvastam. És nem lassú?
A memóriát ellenőrizd, bár nem hiszem, hogy ennyire elírtad volna. 5 ezer max, amit ér.
A processzor jó, de a RAM az nagyon gyenge. Ezzel nem indul el semmi.
És valóban felturbózható? És az mennyibe kerül?
Ez a saját gépen itthon ,az enyém:
Intel celeron processzor, 1 GHZ 1 GB RAM Nem ezt akarom megvenni.
Akartam venni egy használtat olcsón, ami kicsit jobbat.
És ajánlottak egy gépet, amit ma bekapcsolva megnézhettem és kiírtam az adatait:
2.01 GHZ 384 MB RAM
Processzor: AMD Athlon (tm) 64 3200+
Képkártya: nvidia geforce 6150 se
A Ramnál valamit nagyon elnézhettem. mert borzasztó gyenge.
"Komolyan azt írtad le, hogy 384 RAM? Ez komoly? Esetleg fektetett a gépház és floppy-t kell belerakni?"
Én is csodálkoztam itthon, hogy a fenébe írtam annyi RAM-ot. Elnéztem vmit? Rendes álló szgép, mint a többi.
Azon a gépen is XP van és az itthoni enyémen is.
Lányok! Az egyik gép a saját gépe:)
Tehát, ne vedd meg,mert nem jó semmire. A jelenlegi géped sokkal jobb.
A winchesterméretét meg tudod nézni egy totál commanderbe, ha kiválasztod a meghajtót, akkor felül ki van írva a szabad és foglalt terület. De ilyen memóriával nem számít ha nagy.
Milyen operciós rendszer van rajta?
1 GB RAM-ot hagyd a fenébe. Akkor vedd meg, ha veszel bele másikat, vagy nagyon olcsón adják.
Kb attól lefagyna a géped ha menne a firefox, egy film, meg word.(kis költői túlzással) Az újabb programoknak már nagy a rendszerigénye, a legtöbbet 1GB-osra fel se tudod telepíteni már. Operációs rendszer is maximum Windows XP lehet rajta?
Komolyan azt írtad le, hogy 384 RAM? Ez komoly? Esetleg fektetett a gépház és floppy-t kell belerakni?
Bármelyik gépet elindítottátok? Vagy csak belenézhettél? :D Sztem aki eladja az is tudja, hogy gázos.
Mennyit akarsz költeni?
40-50-ért már ettől sokkal sokkal sokkal ezerszer jobbat tudsz szerezni
- végzős informatikus hallgató vagyok
Ha 5000 Ft-ig kérnek érte, esetleg megéri megvenni? Még árat nem mondtak. mert a RAM-ot bővíteni kell, ha tényleg jól írtam.
És még a merevlemezt meg sem tudtam nézni, mert nem tudtam , hol kell. bementem a vezérlőpultba és az eszközkezelőbe. és ennyitt tudtam kihámozni.
Amit az én gépemen ír:
Intel celeron processzor, 1 GHZ 1 GB RAM
A másik gép:
2.01 GHZ 384 MB RAM
gyenge a RAM a másikon, kételkedem, hogy jól írtam-e ott le, mert igen gyenge.
További ajánlott fórumok:
- Windows 10-et hol tudnám megvenni, mennyiért és kivel tetethetném fel?
- Komplett kislány ruhatárat látatlanba mennyiért mernéd megvenni?
- Gillian McKeith: Az vagy, amit megeszel című könyvét olvasta valaki? Nem tudom, érdemes-e megvenni?
- Ismeritek az Ébresztő madárijesztő játékot?Szeretném a 2, 5 éves kisfiamnak megvenni, de nem tudom, hogy érdemes-e:)
- Ismeri valaki a Maxforte csótányító gélt? Tapasztaltok érdekelnének, hogy mennyire hatásos? Érdemes-e megvenni?
- Memory Sticket lehet kártyaolvasón keresztül formatálni számítógéppel-illetve érdemes-e?