Windows 10-et hol tudnám megvenni, mennyiért és kivel tetethetném fel? (tudásbázis)
Bocsánatot kérni nincs miért.
Aki meg eddig nem tudta, hogy a Tera- egy mértékegység, billiószoros, az most megtudhatta.
(Annak idején, amikor még a 405-ös számítógépemet vettem, a Megabyte-t még alig tudtuk elképzelni...)
Igen, a terabyte-ra gondoltam, de úgy írtam, ahogy kiejtem.
Bocsánat!
Hirtelen nem értettem a terra felhőt. Mi az a föld-felhő?
Biztosan Tera-t akartál írni, ami a Giga fölötti mértékegység az elektronikában.
Már beleuntam, hogy kéthavonta, ha kijön egy frissítés, amit a gépem rosszul fogad újra telepítgessek, kódokat tartsak nyilván hozzá. Plusz ott vannak az office eszközök, amit napi szinten használok.
A gépemet már win10-el vettem és így is elég olcsón kihoztam egy erős kis gépet, majd MS fiókon keresztül mindig egy évre előfizetem az office-t (20990HUF/év).
Ezeket ők tartják karban, frissítik.
Használom gépen, telefonon, kapok hozzá egy terra felhőt és nem mellékesen felismeri az eszközeimet.
A kisebb beavatkozás azt jelenti, hogy néhány funkció nincs benne. Esetleg a frissítéseknél kiderül, és onnantól rövid időközönként felugrik egy ablak, hogy nem jogtiszta a Windows-od.
Az a telepítő,amit nekem sikerült letölteni, az hivatalos Win10-es volt, de végül nem telepítettem, felülírtam már azt a pendrive-ot is.
El lehet érni, csak nem tudom, akkor hogyan sikerült. Akkor egy darabig ezt keresgéltem.
Nem akarom ezt a 10-et, még a 7-es van, és bízom benne, lesz valami megoldás.
A MediaMarkt meg nem olyan olcsó, mint ahogy reklámozza magát.
Azért én keresnék olcsóbb helyet. Mert hülye azért nem vagyok.
A Microsoft-tól (=MS) megvenni korrekt és biztonságos.
Letölti az MS oldaláról, ahol ki is tudja fizetni, küldik az érvényes kódot.
Nagy okosság nem kell hozzá, magát telepíti.
Nem biztos, hogy ugyanaz, mint amit én találtam, de az biztos, hogy a Microsoft oldalán keresgéltem.
Bármelyik PC-szakember felteszi neked egyébként.
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Érdemes-e megvenni ezt a számítógépet, és mennyiért?
- Komplett kislány ruhatárat látatlanba mennyiért mernéd megvenni?