Milyen színű ruhák, felsők emelik ki a sötétbarna hajat? (tudásbázis)
2019. jan. 10. 21:15
Nekem barna a hajam, barna a szemem, nyáron sötét bőr, télen közepesen sötét. Ehhez a két kedvenc színem a lila és a türkiz. De hordok fekete-feher szetteket, barnát, pirosat, rózsaszínt, kéket.... Szóval igazából mindegy, ami tetszik magadon! :) (Pl sárga elvben jól kéne h álljon nekem, de én épp nem érzem magam jól benne)
5. f4e7e8321e
2019. jan. 9. 13:35
Szerintem azt mindenképpen figyeld, hogy ne csak a hajszínhez (sőt), hanem az arcbőrhöz, szemhez is menjen a felső színe.
Egy tél típusú barnának pl. teljesen más színek előnyösek, mint egy nyárnak.
4. 98e28fd60a
2019. jan. 9. 11:33
Világoskék mindenképp. És szerintem a fekete is. De azt nem szabad túlzásba vinni. Tehát ne minden fekete legyen. De ez csak magánvèlemény.
3. Channa*
2019. jan. 8. 09:21
Szerintem a szép sötétbarna hajnak minden jól áll és minden kiemeli.
2. l.luiselotte
2019. jan. 7. 19:36
az én hajam fekete, és piros v.sárga zöld szineket, szóval az élénk szineket szeretem
szeretném a v.kéket is, de szemem v.zöld ezért hülyén áll
és természeteswen a fehér és tsai halvány szinek, de mivel állandóan utazom, ezért ezek nem praktikusak.
a sötétebb cuccok, mint most a csikos divat abszolut nem emelik ki se a rövid sem a hosszú sötét hajat
1. 0c052fb01d
2019. jan. 7. 19:19
.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a sötétbarna hajszínhez milyen szín illik, ha csak alul szeretném befestetni más színre? Extrém színötletek is jöhetnek :)
- Mit gondoltok, divat még az alsó réteg sötétbarnára a felső réteg szőkére festett frizura? Hord még valaki ilyet?
- Létezik, hogy közép vagy sötétbarna hajat egy világos szőke hajfesték világosbarnává netán szőkévé tesz?
- A fekete hajfesték valóban jobban roncsolja a hajat, mint a sötétbarna?
- Milyen színű felsőket érdemes venni?
- Hogyan tudnék sötétbarna, majdnem fekete hajamból mogyoróbarna színűt csinálni?