Milyen színű legyen? (beszélgetés)
nálunk is hasonló,de annyit még mondok,hogy a mennyezet színe se legyen sötét mert az is elnyeli a fényt:(Egyébként szerintem jól nézne ki:)
Mikor csináljátok?
Viszont, egy jótanács izzó ügyben. Sajnos ezt most tapasztaltam meg. Kb. a lakás háromnegyedében már lecserélte a hagyományos és egyéb izzókat, energiatakarékosra. Nem kevés pénzért, mint tudjuk.....múlt héten volt egy vihar, villámlás, áramingadozás, áramkimaradások....az az energiatakarékos, sok százezer órát (állítólag) kibíró, 6 év garanciával rendelkező csodák, egymás után durrantak ki..nem voltam ám pipa...ááááááááááááááá!!!
Kidobtam az ablakon vagy 15 ezer forintot. :((
Csatlakozom a spot-lámpa ellenzők táborához. Nekünk is először azok voltak, és én úgy éreztem magam tőlük, mintha egy autószalonban lennénk. Ráadásul az a legkevésbé energiatakarékos.
Szerintem, több helyi megvilágítással és egy viszonylagosan "hagyományos" mennyezeti lámpával, sokkal lakájosabb otthont tudsz teremteni.
Nálunk a "csillár", az alig ég....nem szeretjük.
A spot lámpa mutatós, de tényleg nem ad annyi fényt, hogy pl olvass alatta és sok kell belőle.
Én már csak festetem a falakat ha tehetem, festésnél tényleg az ember fantáziájára van bízva minden, lehet akár 2-2 különböző színű falat is. Í szín pedig attól is függ, hogy milyen színű bútorok lesznek bent, illetve mekkora a szoba. Ha nem túl nagy sötét színt ne válaszz.
Szia!szerintem jól néz ki,csak a spotokkal vigyázni kell.Az a baj,hogy pl.abban az elrendezésben amin a képen látszik,csak az alatta lévő teret világítja be.
Nekünk szétszórva van elhejezve,de még is 1500 W-ot kell felkapcsolnom ahhoz,hogy világos legyen ami,nem a leg gazdaságosabb:(
DE nagyon szép:)
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segítségeteket, a nappalit szeretném felújítani, nem tudom h tapétázzak vagy festessek, álmennyezetet szeretnék feltetetni, mellékelek egy linket, aki akarja megnézheti, ehhez szeretnék kérni ötleteket, nem akarom nagyon retrósra sem, de annyira klasszikusnak sem, ami ma trendinek számít.
Nagyon szépen köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű legyen a dísz a karácsonyfán?
- Milyen színű legyen a hálószoba fala?
- Milyen színű legyen a nappali/étkező és szoba, fal és padlója?
- Milyen szinű legyen a nagy szobám?
- Milyen szinű legyen a falamXD
- Kérlek segitsetek! Halvány rózsaszín lett minden a gépben mosás közben.Van valamilyen tuti módszer, hogy eredeti szinük legyen a ruháknak?