Milyen szemmel néz egy lány, ha egy srác több képen mind-mind más lánnyal szerepel? (beszélgetés)
Hát, akkor rakd fel, de itt véleményt kértél, szerintem -és látom, mások szerint is- kifejezetten visszataszító. Még az 5-8 kép is..
Ha ez bejön a kiszemelt hölgynek, hát hajrá.
Nem tennék fel sokat, úgy 5-8-ra gondoltam, belemelegítőként :)
Imádok bulizni, az esetleges komolytalanságra utalás nélkül.
Megbizható, komoly, mosolygós lányt tervezek magam mellé :)
Attól függ, ha ismerlek, és tudom, hogy azok a lányok gyerekkori cimboráid és akár a tesóid is lehetnének, akkor minden rendben.
Viszont ha minden buliban másokkal ismerkedsz, akkor ez eléggé negatív, kiindulva abból, hogy ha esetleg tőlem akarnál vmit és "járnánk" és egyszer nem tudnék veled menni bulizni akkor biztos megölne az ideg hogy na vajon hány nővel látnak megint együtt a barátaim, meg ugyan kivel csalsz meg...
persze mindez feltevés, én mit gondolnék (tehát semmi pozitív esetleges párkapcsolat terén) de mivel vőlegényem van ezért mindezt csak segítő szándékkal írtam
Ne tegyél fel olyat! Nekem kifejezetten visszataszító. Mondjuk a túl sok bulis kép is -szerintem- komolytalanságra vall..
Bár, attól függ, milyen csajt szeretnél. A bulis macáknak biztos bejön..
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - minden jöhet, amiben o-ó betű szerepel
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!
- Közmondások, szólások, hasonlatok, kifejezések, melyekben egy állatnév szerepel
- Írjatok olyan híres emereket, akiknek a nevében ország vagy város neve szerepel?
- Irj egy olyan dalt (sláger, ária stb.) amelynek első sorában egy növény szerepel
- Milyen dalt, slágert, áriát ismertekamelynek elsősorában, vagy címében női vagy férfi név szerepel?