Milyen program kell ahhoz, ha képeslapra szeretnék szöveget, verset írni? (tudásbázis)
Magyar. Az origo szoftverbázisból ingyenesen letölthető.
Lehet vele mindent csinálni,nem csak feliratozni hanem képet szerkeszteni is,majd kikeresem a gugliból és felrakom ide a linket
Sziasztok!
Én pixiát használok.Az is ékezetes.
Szia4
A foto filtre hogy magyar? Nekem nem az. Segíts légyszi!
Köszi, ez bevált, és fenn is van alapból a gépen(amit csak most vettem észre) és még magyar is. Hálás köszönet a segítségedért.
És köszönöm mindenki segítségét!
én a .gif képeket paint-tel, a .jpeg formátumúakat pedig a PhotoFiltre programmal szoktam szerkesztgetni. :)
Egy kis infó:
PhotoFiltre v.6.3.1
Gyors és ingyenes képretusáló program, amellyel képeinket, fotóinkat javíthatjuk fel, módosíthatjuk, szépíthetjük, korrigálhatjuk őket. A képre helyezett szöveget speciális hatásokkal tehetjük izgalmasabbá, két fotó összeolvasztását is elvégezhetjük vele. Ismeri a TWAIN illesztőprogrammal működő szkennereket, digitális fényképezőgépeket, webkamerákat. Tud magyarul is!
És innen töltheted le:
mármint, gondolom elektronikus képeslapra.
majdnem akármilyen képszerkesztő programmal. pl. Gimp.
További ajánlott fórumok:
- Szövegszerkesztő programot keresek, amivel lehet "hajlítani" a szöveget. Melyik lenne az?
- Milyen programmal lehet 1 fényképre szöveget illeszteni?
- Dédnagyinak 80. szülinapra milyen verset lehet képeslapra írni?
- Hogyan, milyen programmal tudok képre, akár fényképre számítógépen szöveget, idézetet tenni?
- Tudnátok ajánlani egy jó programot, amivel slide showt tudnék készíteni? Képek, zenével aláfestve + szöveget beiktatni..stb.
- Olyan programot keresek, ahol saját képre tudok saját szöveget írni.Köszi