Milyen problémádon segített már valamelyik természetes gyógymód? (beszélgetés)
Sókamrában még nem voltam, szerencsére nincs olyan problémám, viszont egy ismerősömnek igen, és vele együtt hallottuk, h sókamra és sókamra közt is vannak különbségek, aki mondta, saját magán tapasztalta, h az egyik sókamrában majdnem rosszul lett, ugyanarra a sókamrára mások is panaszkodtak, viszont egy másik sókamrában nem volt baja. Hogy mitól lehetett, nem tudták, csak feltételezték, h az ilyen mesterségesen a mostani divatnak megfelelni akarásból készített sókamra nem igazán felel meg a gyógyulni vágyók reményeinek, a természetes barlangok viszont igen.
Az eredeti kérdésre a válaszom: nekünk a talpmasszázs sok esetben segített már, nem csak egyszerű bajokban. Kitartás, tűróképesség persze kell hozzá. A fülgyertya is, de ott csak zsírlerakódás volt, komolyabb probléma esetén nem tudom a hatását. A retek+méz kombináció nagyon jó, jelenleg is issza a köhögős családtagom.
:) ugye az asztma alapja az allergia. Gyógynövényekre nem vagy allergiás? Mert se a gőztől, se a sókamrától nem kellett volna fulladnod!
Hacsak nem azért fulladtál, mert feloldotta a trutyit a hörgőidből és azt köhögted fel, az fojtott.
Asztmára a barlangterápiát és a sókamrát tudom ajánlani!
Na meg kevés stresszt! :)
Örülök a sikersztoriknak, köszönöm, hogy leírtátok. Nekem ami konkrét problémám, hogy asztmás vagyok. Hallottam, hogy C-vitamint, kalciumot és magnéziumot javasolnak ilyenkor pluszban, valamit hatékony lehet a Schüssler só terápia is. Ha valaki tud valamit asztma természetes gyógymódjáról, vagy esetleg csak kiegészítésként javasolna valamit, kérem, hogy írja le.
De a fórumot azért indítottam, hogy bárki bármilyen problémával ötleteket meríthessen innen.
Ha a gyerekek köhögnek, felszeletelek egy nagy hagymát, befőttesüvegbe teszem, rászórok annyi kristálycukrot, hogy ellepje, meleg helyre teszem, amíg a cukor felolvad, utána hűtőben tartom. ebből a szirupból adok 3-4x 1ek.-lal.
A hányásra kb. 1 dl colát kapnak, egyébként nem iszunk colát.
A herpeszre az elején, amikor elkezd viszketni a szám mézet kenek, és van, hogy elő sem jön.
Megfázásra egy saját gyógytea keveréket használok.
Most ennyi jut eszembe.
nekem hüvelygombám volt évekig.És már a Jó Isten antibiotikumát is beszedtem és nem nyertem el vele mát,mindhogy az immunrendszerem el ment nyaralni.És ekkor egy pesti természetgyógyászra kiadtam 50 e ft.ot uttal kezelésekkel és nem ért semmit.Helyben elmentem egy kevésbé ismerthez adott 6 teát 2 magot főzetnek 1 tinktúrát 1 krémet cirka 1300 ft megmondta mit ehetek mit nem és azóta el ne kiabálljam 1* jött elő kb 3 napig.És megcsináltam még 1 kúrát és semmi nem maradt belőle.Tehát nem mindíg a jónevű orvos a jó.
Mi a pontos problémád?
A mágnesterápia tudtommal az alternatív gyógymódok közé tartozik, és nálunk kórházi osztályon is használjuk a Bemer matracot. A Bioptron lámpát szintén...
Az 1ik kis betegünknél pedig, aki súlyos agykárosodást szenvedett 1 agyhártyagyulladás miatt, kimutatták, hogy a szülők, ahova hordják még pluszban mágnesterápiás kezelésre + a nálunk kapott terápia eredményeként, regenerálódnak az idegpályái....
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- A fogam nagyon begyulladt milyen természetes szerrel lehet rá pakolást tenni? A a hidegvizes kendö nem sokat segitette:(
- Magna Zoltán természetgyógyász segített-e valakinek?
- Keloidra teljesen természetes szer segitett már valakinek?