Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan koptassam le a szomszédot? fórum

Hogyan koptassam le a szomszédot? (beszélgetés)

14. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:36
Én visszaírtam volna neki hogy "Ön a lelkisegély szolgálat számára írt, amint lesz szabad vonalunk, visszahívjuk." 🤣
13. fincsi5 (válaszként erre: 4. - Shya)
ma 18:11

Ismerős házaspár vett lakást Pesten, a szomszédasszony mindig az ajtóban termett, ha ment a srác. (munkája miatt aludt akkor ott néha)

Aztán 1x mondta a nőnek: "Ha beköltözünk, bemutatom a feleségemet és a lányomat" Azóta nem látta. 😍

ma 17:56
Mond h nem vagy kutyás? Nem szereted őket, félsz tőlük
ma 17:51

Ha egyszer telefonon vagy sms-ben megkér, hogy etesd meg a kutyát, akkor apukáddal menj át, nehogy ő (a szomszéd) is otthon legyen... (Nem poénnak szántam, lehet, hogy ártalmatlan az ürge, de inkább légy óvatos). Vagy mondd azt, hogy félsz a kutyától, és menjen át mindig apukád, ha valami kell a lakásában, akkor lehet, hogy hamar rájön, hogy nélkületek is boldogul.

Mellesleg nem tudom, miért természetes, hogy az ember olyan dolgokban segít a szomszédjának, amiben be kell mennie a lakásába. Mi mindig jóban voltunk a szomszédokkal, de ha pl. elutaztunk, nem a szomszédoknak adtuk oda a kulcsot, hanem olyannak, akivel közeli barátságban voltunk.

10. Hansika (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
ma 17:09

Az alattam lakonal van a potkulcs, Philip egy tunder, csak oreg.

Csak nem a Räkay Philip lakik alattad?

Becsüld meg, mert Ö komoly ertek minden magyarnak..-DD

9. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:00
Minek kell lekoptatni a szomszédot? Zűrösnek látszik? A szomszéd sokszor jó, mert ha valami baj van a háznál, netalán égni kezd valami és hasonlóak, ő veheti észre, ha nem vagyunk otthon. De ha nagyon suttyósnak néz ki vagy nyomulna -hogy ágyba vigyen, lekoptathatod különböző módszerekkeL. Például megmondod, hogy elmész szívni, aztán értse, ahogyan akarja. Vagy elmész a sarokra, mert várnak. Mondhatod azt is feketeöves órákra jársz. A lényeg, hogy tudja nem vagy egyedül. Viszont nem jó előre megítélni valakit, a látszat sokszor csal. Még várj vele szerintem, de azért vigyázz nehogy kiraboljon. Be kell zárni mindent, fel kell készülni legyen nálad védekező eszköz, ha nem tudsz verekedni.
8. Lady Lavender (válaszként erre: 4. - Shya)
ma 16:20

Ha utazok, es van kivel, mindketten eltununk.

Szerintem jo ilyen ismeretseget megtartani.

7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:20
Mit írt az sms-ben?
6. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - 55Judit)
ma 16:18
Meg fog enni?
ma 16:16

En soha nem kopatnek le szomszedot.

Ha nem volt meg a kulcsom, hazajutottam, es forditva. Ezek mellettem.

Az alattam lakonal van a potkulcs, Philip egy tunder, csak oreg. Neha viszek neki viragot meg suit.

En az elozo helyeimen is joban voltam a szomszedokkal.

Mikor felujitanatni kezdtunk otthon, azt remeltek, en koltozok be.

4. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:12

A "foglalt vagyok" általában hatásos nekem eddig bejött. Ha nem ért a szép szóból, elküldöd a tarka rétre zabot hegyezni, ahogy előttem is írták, megmondod ne írjon stb. vagy elmondod Apukádnak.

De ha megmondod, h van barátod, valószínűleg lepattan.

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:57
Nem válaszolnék az SMS-ekre. Bátran mondd meg hogy ne írjon.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:56
Így van. Barátod van. De ha szükséges, a kutyát szívesen megeteted.

A szomszédba költözött egy férfi, köszöntünk, van egy kutyája. Apámmal beszéltem vele, igazából huszonéves egyetemista vagyok már.

Az gyanús volt, hogy elkérte a számom, hogy ha segítség kellene, vagy a kutyát megetetni. De még nem láttam ebbe sem rosszat, bár apám száma nem felelt meg neki.

Ahogy hazaértem, már ott volt az SMS, meg állítólag írt viberen is, de azt nem láttam, mert nem volt letöltve.

Nem tetszik, csak kedvesek akartunk lenni, nem szimpatikus. Megmondom, van barátom, vagy hasonló.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook