Hogyan koptassam le a szomszédot? (beszélgetés)
Ismerős házaspár vett lakást Pesten, a szomszédasszony mindig az ajtóban termett, ha ment a srác. (munkája miatt aludt akkor ott néha)
Aztán 1x mondta a nőnek: "Ha beköltözünk, bemutatom a feleségemet és a lányomat" Azóta nem látta. 😍
Ha egyszer telefonon vagy sms-ben megkér, hogy etesd meg a kutyát, akkor apukáddal menj át, nehogy ő (a szomszéd) is otthon legyen... (Nem poénnak szántam, lehet, hogy ártalmatlan az ürge, de inkább légy óvatos). Vagy mondd azt, hogy félsz a kutyától, és menjen át mindig apukád, ha valami kell a lakásában, akkor lehet, hogy hamar rájön, hogy nélkületek is boldogul.
Mellesleg nem tudom, miért természetes, hogy az ember olyan dolgokban segít a szomszédjának, amiben be kell mennie a lakásába. Mi mindig jóban voltunk a szomszédokkal, de ha pl. elutaztunk, nem a szomszédoknak adtuk oda a kulcsot, hanem olyannak, akivel közeli barátságban voltunk.
Az alattam lakonal van a potkulcs, Philip egy tunder, csak oreg.
Csak nem a Räkay Philip lakik alattad?
Becsüld meg, mert Ö komoly ertek minden magyarnak..-DD
Ha utazok, es van kivel, mindketten eltununk.
Szerintem jo ilyen ismeretseget megtartani.
En soha nem kopatnek le szomszedot.
Ha nem volt meg a kulcsom, hazajutottam, es forditva. Ezek mellettem.
Az alattam lakonal van a potkulcs, Philip egy tunder, csak oreg. Neha viszek neki viragot meg suit.
En az elozo helyeimen is joban voltam a szomszedokkal.
Mikor felujitanatni kezdtunk otthon, azt remeltek, en koltozok be.
A "foglalt vagyok" általában hatásos nekem eddig bejött. Ha nem ért a szép szóból, elküldöd a tarka rétre zabot hegyezni, ahogy előttem is írták, megmondod ne írjon stb. vagy elmondod Apukádnak.
De ha megmondod, h van barátod, valószínűleg lepattan.
A szomszédba költözött egy férfi, köszöntünk, van egy kutyája. Apámmal beszéltem vele, igazából huszonéves egyetemista vagyok már.
Az gyanús volt, hogy elkérte a számom, hogy ha segítség kellene, vagy a kutyát megetetni. De még nem láttam ebbe sem rosszat, bár apám száma nem felelt meg neki.
Ahogy hazaértem, már ott volt az SMS, meg állítólag írt viberen is, de azt nem láttam, mert nem volt letöltve.
Nem tetszik, csak kedvesek akartunk lenni, nem szimpatikus. Megmondom, van barátom, vagy hasonló.
További ajánlott fórumok:
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Problémás szomszédok....
- Nektek is van "jó" szomszédotok?
- Hogyan adnád a szomszédod tudtára, hogy túl hangosankezik, ami téged már nagyon zavar?Nagyon ciki szólni?
- A szomszédfiú a szerelmével üldöz. Tudja valaki hogyan koptassam le finoman?
- Hogyan tudok Farmerama szomszédot cserélni, hogy ne vesszen el semmi?