Hogyan adnád a szomszédod tudtára, hogy túl hangosankezik, ami téged már nagyon zavar?Nagyon ciki szólni? (tudásbázis)
Nem is tudom, hogy mit tennék!
Biztos zavarna, de szólni sem mernék.
A mi erkélyszomszédunkban is lakott egy fiatal pár, és nyáron nyitott ablaknál mindent lehetett hallani, az egész udvar halhatta, mindegy volt nekik éjjel, vagy nappal van, aztán diszkréten szoltunk hogy hallkabban mert gyerekek is vannak és hallják...
Egyszer egyik éjjel megjegyezte a férjem amikor épp akcióztak, és még az ágy is a fallnak dübögött, hogy te miértnem vagy ilyen hangos? Azért mert te nembírod ilyen sokáig :-( :-))
lehet hangosan étkezik
vagy hangosan vetkezik
:-)
hol a fórumkiíró?
Alattunk fiatal albérlő pár ezt éjjel és nappal szándékosan tette nyitott erkély-ajtónál. Az összes szomszéd ezt hallotta több emeleten keresztül.Szóltak nekik jó hangosan, annál jobban kiabáltak. A gyerekek is kint voltak és hallották sok helyen. Ez jó nagy tahóság. Ki is rakták őket.
Ők ezt élvezték és röhögtek. Remélem nekik is lesznek ilyen szomszédaik amikor már gyerekeik lesznek...
Én nem értem ezt a kérdést.
hangosankezik?!
Mi???????????????
Mi pár éve névtelen levelet kaptunk... :D
Akkor költöztünk panelba,a fene tudta,hogy ennyire áthallani mindent. :)
Én nem vagyok egy hangos típus, de óhatatlan, hogy ez az, ágynyikorgás, stb kihallatszik :D
Én is gondolkodtam már ezen, de nem tok mit csinálni, ez a panel ház átka. Azt is hallom, ha fingik a szomszéd :) Nem hogy ha még valaki hangos is :D
Mikor mi panelban laktunk elég sok pásztorórát hallottunk ingyen. Nem ciki szólni, de csak diszkréten és négyszemközt. :)
Sajnos ez a társasházak átka, hogy az ember élete gyakorlatilag közönség előtt zajlik.
hangosankezik?
úgy érted szeretkezik?
További ajánlott fórumok:
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Problémás szomszédok....
- Nektek is van "jó" szomszédotok?
- Áztatjuk az alsó szomszédot a panelban
- A szomszédom tönkreteszi az életemet!
- Hogyan lehet kollégának finoman a tudtára adni, hogy kellemetlen nagyon a szaga?