Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Milyen módszereitek vannak egy nehéz munkanap utáni kikapcsolódásra? fórum

Milyen módszereitek vannak egy nehéz munkanap utáni kikapcsolódásra? (beszélgetés)

19. birebora (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
ma 16:39
Pontosan:)
ma 16:35
Séta, zene, sorozat, jó kaja. Ha nagyon-nagyon-nagyon nehéz volt a nap, akkor egy pohár valami, alkoholféle.
ma 16:25
Megyek íjászni.
16. Kacsahercegno (válaszként erre: 15. - 55Judit)
ma 16:19
Végülis igen, néha a semmittevés a leghasznosabb :-)
15. 55Judit (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
ma 15:58
Látod, ez a leghasznosabb! Tehát csak azt csinálsz.😀
14. globus (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
ma 15:48
Így-így :)
13. Lady Lavender (válaszként erre: 11. - Lady Lavender)
ma 15:46
Es csunya arulkodni, de ha valaki a koltozest, felujitast a kozos kukaba tette, a "muskatli" felnyomta, es helyes.
12. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Kattkova)
ma 15:44
Döglök. Amikor nagyon fáradt vagyok, akkor én el szoktam engedni a hangzatos aktív kikapcsolódást meg a mindenféle intellektuális tevékenységeket, az nagyon jó és hasznos az átlag mindennapokra munka utánra, de amikor ki vagyok merülve egy nehezebb időszak után, akkor legalább egy napot szoktam tartani hétvégén, amikor pizsiben bekuckózok az ágyba, videojáték, sorozat, telefonnyomkodás, esetleg olvasás de akkor valami könnyű, evés-ivás. Nem főzök, nem csinálok semmi "hasznosat", csak amihez kedvem van és nem túl megerőltető. :D
11. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 15:43

Llllya tokom akar...az elekronikai cucxokat meg at sem veszik tanusitvagy nelkul az utletekben.

Ahova meg koltozok, putri hely. Mindent kib.kodnak az utcara. En meg nem ilyen vagyok. Kerul, amibe kerul, de elviszem a szemettelepre.

Itt amugy eleg draga a kommunalis ado. Miert? Mert fel kell szedni a szemetet, amibe beletartozik, hogy masok a matracot, szekrenyt, csak kitosszak.

Regen ilyenre buntetes jart otthon a hazkozossegre.

10. globus
ma 15:31
Általában csendet kívánok, nem hallgatni semki agymenését. Még látni sem. Tököm akar tömegfesztivált, koncertet, kirakodóvásárt, strandot és egyáltalán.
ma 15:29

Vagy az exem, akivel ossze kell koltoznom. Es en lehetek halalas, de kozben ki kell dobalnom a cuccaim, a qrva konyveim belertve.

Felrobbanok bim-bamm-bummm.

De veghez kelll vinni.

A kezemen a bor daradokra esik, amit csak a stressz csinal. nincs egy ep kormom, mert pakoltam.

Mindenki kapja be

ma 15:21
Meg akkor kezdek sokat cigizni, ha stresszes vagyok. Es nem bszom ki az ablakon a munkatarsaimat, akik kiabalnal.
7. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ma 15:18
De ha ugy erzed, a szeretett konyveid is felgyujtanad ejfel kornyeken, akkor nem tudsz elmenni jogazni meg meditani.
6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Kattkova)
ma 15:15
Azt olvastam az irodai dolgozóknak aktív pihenésre van szükségük a feltöltődéshez. Nagy séta, futás, kirándulás, valamilyen edzés amit szeretsz. Fizikai dolgozókat jobban pihentet egy nagy alvás, olvasás, relaxáció.
ma 15:15
Ez talan nem a legeszsegesebb, de meg nem bolondultam meg.
4. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Lady Lavender)
ma 15:14
Vagy pialok, es felhivok egy pasit.
3. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Kattkova)
ma 15:13
Pialok, es felszedek valami pasit.
2. michaelb9ne (válaszként erre: 1. - Kattkova)
ma 15:07
talán a meditáció?
ma 15:04

Sziasztok, mögöttem van egy különösen stresszes hét, és inspirációra van szükségem. Ti mit csináltok, hogy kipihenjétek magatokat egy nehéz munkanap után?

Szeretek rövid, csak magamnak szánt pillanatokat, de jelenleg nincs ötletem. Van valami bevált módszeretek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook