Milyen módszereitek vannak egy nehéz munkanap utáni kikapcsolódásra? (beszélgetés)
Llllya tokom akar...az elekronikai cucxokat meg at sem veszik tanusitvagy nelkul az utletekben.
Ahova meg koltozok, putri hely. Mindent kib.kodnak az utcara. En meg nem ilyen vagyok. Kerul, amibe kerul, de elviszem a szemettelepre.
Itt amugy eleg draga a kommunalis ado. Miert? Mert fel kell szedni a szemetet, amibe beletartozik, hogy masok a matracot, szekrenyt, csak kitosszak.
Regen ilyenre buntetes jart otthon a hazkozossegre.
Vagy az exem, akivel ossze kell koltoznom. Es en lehetek halalas, de kozben ki kell dobalnom a cuccaim, a qrva konyveim belertve.
Felrobbanok bim-bamm-bummm.
De veghez kelll vinni.
A kezemen a bor daradokra esik, amit csak a stressz csinal. nincs egy ep kormom, mert pakoltam.
Mindenki kapja be
Sziasztok, mögöttem van egy különösen stresszes hét, és inspirációra van szükségem. Ti mit csináltok, hogy kipihenjétek magatokat egy nehéz munkanap után?
Szeretek rövid, csak magamnak szánt pillanatokat, de jelenleg nincs ötletem. Van valami bevált módszeretek?
További ajánlott fórumok:
- Hogy oldjuk meg, ha az áramot kikapcsolták?
- Ha anyák vagyunk a kikapcsolódás, BULI már luxus?
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?
- A H1N1 influenzából sikeresen kigyógyultak tanácsai, terápiás módszerei
- Segítséget szeretnék kérni! Kikapcsoltathatja a tulajdonos az áramot a házban, mert nem tudunk megegyezni? Nincs tartozásunk a számlákban!
- Elég nehéz a helyzetünk, mit javasoltok kikapcsolódásként?