Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hogyan tudok levelet feladni egy másik földrészre? fórum

Hogyan tudok levelet feladni egy másik földrészre? (beszélgetés)

ma 18:59
Hát azt nem tudom milyen nehéz, de nem hiszem hogy 1 db lap nehezebb mint 5 dkg. De akkor nyilván ott lemérik, bár még nem láttam ott mérleget. De mindegy, az se olyan drága, bőven megéri.
ma 18:52

menni fog! :) meglatod majd a postan, csak kiszamoljak neked es kesz, megy is :)

[link]

ez alapjan amugy 1180 Ft lesz, vagy ha az 50 grammot meghaladja, akkor 3910 Ft.

Igen, igazatok van, köszönöm mindenkinek. Csak egy rövid szöveget terveztem. Csak még sose írtam ilyen messze mint New York.
18. Pulcsis (válaszként erre: 16. - Hansika)
ma 18:12
Még a DHL is olcsóbb 😅
17. Enissa (válaszként erre: 16. - Hansika)
ma 18:07
10 /10
ma 17:46

Gondoltäl mär a galambokra?

Mär az elsö nagy häboruban is müködött..-))

ma 17:38

mindenhova tudsz levelet kuldeni, ha tudod a postacimet. kulfoldre valamennyivel dragabb, de mivel egy egyoldalas levelrol van szo, nem lesz oriasi kulonbseg.

a posta oldalan vannak letoltheto dijszabasok, ott pontosan meg tudod nezni, melyik orszagba mekkora level mennyibe kerul. [link]

en mindig csak megcimeztem, bementem a postara, mondtam, hogy "jo napot kivanok, ezt szeretnem feladni", ok kiszamoltak, mennyibe kerul, nyomtattak ra cimket, megmondtak az arat, kifizettem es ennyi. nem kell elore megvenned a belyeget, ha nem tudod a pontos osszeget, ott helyben is lehet fizetni keszpenzzel vagy kartyaval.

ma 16:50
Drew Barrymore-nak írsz? 😅
13. Lady Lavender (válaszként erre: 12. - Lady Lavender)
ma 16:47
Atirta, de most nincs idom
ma 16:46

European belul amibe Anglia is beletartozik, nehez cuccokat elvisznek. Olcsobban, mint a postan.

Levlapot egy database csokival meg kuldd a postan.

USA, Canada,, Netherlands. Austria, hungary

ma 16:42
Es mit
10. Lady Lavender (válaszként erre: 7. - Kaliforniai tornádó)
ma 16:41
Hova megy?
ma 16:39
Köszönöm, utána nézek
8. globus (válaszként erre: 7. - Kaliforniai tornádó)
ma 16:38
Mindenhová lehet levelet küldeni...boríték, címzés, bélyeg.
ma 16:37
A címet tudom hova, csak azt nem hogy lehet e. Csak egy 1 oldalas levél lenne. Te hogy szoktad intézni?
ma 16:36
Kesobb tudok irni.
ma 16:35
Ha nehwz3t akarsz kuldeni, de a postal hasznald
4. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Lady Lavender)
ma 16:34
Otthonrol meg at egyesult kiralysagbol is. A posta meri.
ma 16:34

Hogyhogy hogyan? A külföldi címet írod a levélre + feltünteted az ország nemzetközi elnevezését is.

Itt meg simán ki tudod kalkulálni az árat:

[link]

Nem bonyolult.

ma 16:33

Ha nem tudod hova, minek adod fel?

Amugy merik, hogy level vagy csomag.

En az egyesult allamokba szoktam kuldeni.

Emailként van hirdetve egy oldal elérhetősége ahol lehet kérdezni. Rákattintottam, és kiadott egy címet és oda van írva hogy csak kézzel írott levelet fogadnak. Ezt írta ki, miután lefordítottam az oldalt természetesen. Feleslegesen nem mennék be a postára, csak ha muszáj, de megköszönném ha valaki tud nekem erről mondani valamit, esetleg még azt is hogy mennyivel drágább mint belföldön?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook