Mióta megváltozott az iwiw, nem tudok levelet irni!Miért? (tudásbázis)
Ugyanilyen gondom van nekem is. Napokig nem tudok bejelentkezni, olvasatlanok a leveleim, a barátaim nem kapnak választ. Aztán váratlanul simán beenged.
Már gondolkoztam rajta, hogy feladom, kilépek belőle, hiszen nem azt kapom, amiért regisztráltam.
MEGLEPŐ, de most sikerült egy levelet elküldenem!!!
Képfelrakás csak korai időpontban működik (nálam ez mindig működik), talán, mert akkor még nem telített a rendszer ?!
Nem működik jól az iwiw, de azért mindenki valja be magának hogy ha rég nem látott és elfeledett emberek megtalálnak a rendszerén keresztül akkor nagy meglepetést és jó érzést hozhat napjainkba :-)
Ritkán használom. Ma kb. 1 hónap után beléptem, kellet egy e-mail.cím.
Ott meg sem próbáltam levelet írni, mellékletet csatolni, stb. Baromi lassú.!!!! Mondják a fiaim,hogy már egyre kevesebben használják,mert nagyon gagyi lett.
Van egy másik a Facebook - ez nem az én korosztályomé :) Sajnos.
Nekem sem tetszik. Alig lehet belépni, a profilomat nem tudom megváltoztatni, mert oda soha nem tudok bemenni. Pedig szerettem volna új képeket berakni. Múltkor levélre válaszoltam, de végül a citromailba kellett elküldeni, mert az egészet visszadobta.
És én sem vagyok arra kíváncsi, hogy vadidegenek mit gondolnak rólam, névtelenül.
Vacak az egész!!
Amióta megváltoztatták, szinte nem is használom. Eddig is lassú volt, a képeket alig, vagy egy félnap küzdelem árán lehetet feltölteni, most már azt sem.
Ez a "szavazás", hogy szép vagy, okos vagy mások szerint meg abszolúlt nem érdekel.
Ez az alkalmazás cucc nagyon felesleges.
Most nekem hibát ír ki. Nemtudom mi van már megint, mindig van vmi.... :S
Teljes mértékben egyet értek. Miért kell elrontani ami jó???
Én mondjuk azon is dühöngök, ha a bevásárló központba ahová hetente járok teljesen átforgatják a sorokat.
Eddig sem volt túl gyors az iwiw az én gépemen (igaz már elég régi szegénykém), de most közel perc is amire bejön valami, ilyen extrákra nem is gondolok mint levelezés.
Tapasztaltatok ti ilyet, hogy még lassúbb lett?
Hellóka!
Én sem, mert nem küldi el!
Sőt az alkalmazásokat sem lehet használni,de akkor minek készítették őket?!
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni?Iwiwen nem tudok levelet olvasni!
- Hogyan tudok levelet feladni egy másik földrészre?
- A párom amióta gyárban dolgozik megváltozott, mindig ideges, fáradt, kedvetlen, van valaki hasonló helyzetben?
- Honnan tudok német nyelvű oklevelet nyomtatni?
- Hogy tudok Magyarországon útlevelet csináltatni, ha nincs magyarországi lakcímem?
- A MÁK-nál személyesen be tudom jelenteni, hogy megváltozott a bankszámlaszámom vagy mindenképp kell levelet írni nekik?