A párom amióta gyárban dolgozik megváltozott, mindig ideges, fáradt, kedvetlen, van valaki hasonló helyzetben? (tudásbázis)
Ezt akár én is írhattam volna:)))
Az a baj, hogy ez a helyzet nem könnyű.. és nem csak nekik, sajnos az egész családnak nem az!!!!
Mikor itthon van szabadnapon v. szabin, akkor is "bolondos" szóval nem csak neki, kínszenvedés ez az egész...
Szia!
Az én férjem is gyárban dolgozik, három műszakban. Előfordult már hogy idegesen jött haza. Eleinte mikor megkérdeztem mi volt bent, nem nagyon akarta elmondani, de rájött jobb ha elmondja, mert akkor kicsit lenyugszik. Ha látom hogy fáradt, akkor inkább lefoglalom a gyerekeket én, őt hagyom pihenni. Persze rossz amikor nincs velünk, de általában hétvégén itthon van, és próbáljuk tartalmasan eltölteni azt a kis időt.
Nehéz mindenképpen, főleg ha még nem is helyben van, utazni, stb, az ágy, mint a mágnes úgy vonzza az embert főleg nappalos műszakban.
A fizikai meló pedig mindenkit lefáraszt.
Idővel meg lehet (nehezen) szokni, csak nem kell erőltetni, hanem inkább alkalmazkodni, ami szintén nem egyszerű ilyen helyzetben.
Én is dolgoztam régebben gyárban, három műszakban, hétvégi túlórákkal megspékelve, kemény nagyon.
Eleve a 3 műszak, mire megszokja az ember, már váltania kell, így a szervezet is megsínyli.
A munkahelyi légkörtől is sok függ, kollégák, főnök, feszültség milyen mennyiségben és minőségben vannak jelen.
Szerintem otthon a beszélgetések sokat segítenek, közös programok, kicsit elterelik a dolgokat, és könnyebb olyankor a nehéz helyzeteket is elviselni, főleg ha érzi, hogy ott vagy mellette, bármikor számíthat rád:)
Szia!
Gondolom kényszerből dolgozik ott nem? Haza akkor sem kéne vinni a problémát.
Én ezt nem tartom normális dolognak. Mit dolgozik a párod?
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?