Lényeges, hogy amikor azt hiszed, hogy beszélsz egy nyelvet, akkor ne hagyd abba a tanulást/gyakorlást, vagy kidobhatod a tudásod az ablakon. Mint például én :D A fiókba tett nyelvvizsga hátránya, hogy nem jelent valódi tudást.
Az angolt elsősorban karrierépítés szempontjából szeretném megtanulni, a másik nyelvet hobbiból és mert sosem jön rosszul ha az ember több nyelvet beszél :)
Én németül egész jól tudok, meg olaszul tanulok, mert imádom Olaszországot, meg nagyon tetszik az olasz nyelv is. Mellesleg a kínai nyelvre lehet hamarosan szükségünk lehet, de én nem vagyok hajlandó megtanulni. Tanuljanak meg ők magyarul hamár idejönnek.:-)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.