Milyen nőknek való telefon van? (tudásbázis)
Szerintem a Nokia 6300 is nőies, én arra pályázom, nagyon szép a képernyője, kis vékony, bár ez sem "okostelefon".
Sajnos a bordó változatát még nem sikerült megnéznem. Nem tud valaki esetleg ilyenről egy képet küldeni?
lehet simán ( úgy h műkörmöm van még így is megy:) )
amúgy olyan 50 körül van. hát nem szokványos a kinézete szerintem ezért is tetszik nekem annyira...
Mennyibe kerül?
Lehet írni a 3szög alakú gombokkal?
Nem túl furcs kinézetű?:)
ez a baj az N-es seriaval rabul ejt a tudása :)
De amúgy én lecseréltem rajta a házat most piros fehér és így teljesen más. már-már nőies hatása van :)
jah és az N73 előtt nekem is Nokia 7373 volt :)
csak az a baj hogy annyira megszoktam az N73 tudását hogy ez nincsen szép női telefonokban mert az N73 is elvileg már "okostelefon"
szia
nekem is N73 van, de mellette egy sony ericsson w380 van. szép szerintem kinyithatós és több színben is van. nekem lila van :)
Nokia E66.
Nagyon kis okos és könnyű kezelni. Igaz nem olcsó.
motorola-t nem akarok.
2 éve nokia 7373-asom volt..de eladtam. nem szeretnék megint olxat venni ha már egyszer eladtam. most nokia n73-am van. de szeretnék vmi vékonyabb, nőiesebb telót
Hali, nekem Motorolaan V3 Pink van:
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a vadászat nőknek való sportág?
- Jogi segítségnyújtás ingyen. Tud valaki ilyet? Sajnos telefonálni sem tudok. De válóper során ingatlan kérdésben szeretnék segítséget.
- Egyedi, pénztárcakímélő osztályfőnöknek való ballagási ajándék ötletek...?
- WIFI képes telefonokkal valóban nem ingyen böngészünk?
- A Skype-on való telefonálás kifizetése csak euróval történhet?
- Samsung Galaxy Mini telefonom állandóan kiírja "Hiba történt a szerverrel való érintkezéskor!" amikor frissítenék, mi lehet a gond?