WIFI képes telefonokkal valóban nem ingyen böngészünk? (tudásbázis)
Okostelefonnál az adatforgalmazást kell letiltani, ez egyszerű telefonos beállítás. Ez azért fontos, mert ha ha nincs letiltva netre belépés nélkül is leszedi a pénzt a telóról. Nekem 1 nap alatt majdnem 1000Ft-ot levett, csak a saját frissítéseire.
Ha ezt beállítod, vagy a szolgáltadóddal beállíttatod, akkor a wifis net teljesen ingyenes, és korlátlan, bárhol lépsz is be vele otthoni wlanon vagy a mekibe.
Mi beállítottuk a skypot a telón és órákat szoktunk így beszélgetni ingyen.
Másik lehetőség, hogy rá kell kérni a Klikk szolgáltatást 999-ért vagy a Go-net-et 590-ért, és korlátlanul netezhetsz akkor is, ha nincs wifis hálózat. Skyp-hoz 1. osztályú, böngészéshez kicsit belassítják, de még így is használható.
Tiltsd le a telefonon a mobilinternetet. Akkor fizetősen nem tud letölteni semmit.
A WIFI minden internet tartalmat le tud tölteni ingyen a képet és a videót is. Csak akkor vált át a mobil szolgáltatóra, ha nem elég erős a wifi jel, és nincs letiltva a mobilinternet. Én sem tudtam ezt először, lett is egy szép 6 számjegyű számla a vége. Pedig egy nagyon egyszerű kis beállítás csak.
Wifit használva ingyenes a net! Nekem április óta van wifis telóm és idáig még nem számláztak ki semmit net használatért, pedig én is használom rajta a youtube-t, hoxát, facebook-ot, mindent.
Arra kell figyelni, hogy a mobilnet ne legyen csatlakoztatva!
Hat nem.:D
Ha olyan helyen vagy ahol van wifi, othon, barhol, mekdoladszba, vagy mittomen..., akkor van ingyen, de akkor kulon be kell allitani a telefont, hogy onnan vegyen a netet, es ne a telefonszolgaltatotol.:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a 20.000 forint körüli, vagy annál olcsóbb Nokia és Samsung telefonokról?
- Hello Kitty telefonok és egyéb cuccok
- Jól bevált Nokia telefonok után éles, és megszokható váltás lenne Samsung vagy Huawai készülék?
- Klón telefonokról mi a véleményetek?
- Hoteltesztelés ingyen! Valóban lehetséges? Vagy csak átverés!?
- A lopott telefonokat miért nem mérik be?!